Προσφορά HIGHER NATURE MSM SULPHUR 1000 mg - 90 V-tabs Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE MSM SULPHUR 1000 mg - 90 V-tabs

1111

Barcode: 5031013100017


HIGHER NATURE MSM SULPHUR 1000 mg  - 90 V-tabs

Θείο σε οργανική μορφή. Ενα βασικό θρεπτικό στοιχείο, απαραίτητο συστατικό των κυττάρων, αποτοξινωτικό και αντιφλεγμονώδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

15.45€

-29%

21.76€

Περιγραφή

HIGHER NATURE MSM SULPHUR 1000 mg  - 90 V-tabs

Το MSM (Οργανικό Θείο) είναι σημαντικό για την δημιουργία του κολλαγόνου και τον σχηματισμό των ιστών, βοηθώντας έτσι σε υγιείς, εύκαμπτες αρθρώσεις. Είναι επίσης απαραίτητο στον φυσιολογικό σχηματισμό των οστών και άλλων συνδετικών ιστών, συνδέσμων, τενόντων, δέρματος και έχει θετική δράση στα δόντια, νύχια και μαλλιά. Βοηθά να κατασκευαστούν σημαντικά αμινοξέα όπως η Μεθειονίνη, Κυστείνη, Ταυρίνη και Καρνιτίνη, απαραίτητες για σχεδόν όλες τις λειτουργίες του σώματος. Στηρίζει την παραγωγή των βιταμινών Β5, C και Βιοτίνης και υποστηρίζει την ισορροπία του pH και τη λειτουργία της πέψης. Το MSM είναι επίσης απαραίτητο για το ανοσοποιητικό σύστημα. Πιο ειδικά, το MSM (Methyl Sulphonyl Methane) είναι ένα φυσικό θρεπτικό συστατικό που υπάρχει στην διατροφή, αλλά οι σουλφίτες στις τροφές είναι στην ανόργανη μορφή τους, αντίθετα με το MSM που είναι η οργανική μορφή του θείου. Μπαίνει στην διατροφή μας μέσω του κύκλου του θείου. Το πλαγκτόν στους ωκεανούς απελευθερώνει συστατικά θείου, τα οποία ανέρχονται στο όζον όπου το υπεριώδες φώς κατασκευάζει MSM και DMSO. Το DMSO (Dimethyl Sulfoxide) είναι πρόδρομος του MSM. Το DMSO και το MSM επιστρέφουν στην επιφάνεια της γης με την βροχή. Τα φυτά συγκεντρώνουν το MSM και το επιστρέφουν στην γη και στην θάλασσα. Η εξάτμισή τους στον αέρα έχει σαν αποτέλεσμα την επιστροφή τους στη γη. To MSM κάνει τα κύτταρα διαπερατά, επιτρέποντας στο νερό και στα θρεπτικά στοιχεία να περάσουν μέσα στα κύτταρα και οδηγώντας τα άχρηστα στοιχεία και τις τοξίνες έξω απο τα κύτταρα.
Το σώμα χρησιμοποιεί το MSM και την βιταμίνη C για να δημιουργήσει νέα, υγιή κύτταρα και το MSM παρέχει τον εύκαμπτο δεσμό μεταξύ των κυττάρων. Χωρίς αρκετά επίπεδα MSM, το σώμα μας δεν μπορεί να χτίσει νέα υγιή κύτταρα και αυτό οδηγεί σε προβλήματα όπως δυσκαμψία, ρυτίδες, φραγμένες αρτηρίες, ορατές φλέβες, ξηρό δέρμα που σπάει, πεπτικά προβλήματα, προβλήματα αρθρώσεων και χαμηλή άμυνα απέναντι στις αλλεργικές αντιδράσεις σε τροφές, ζώα και φυτά. Μπορεί σύμφωνα με τις έρευνες να βοηθήσει στην ακμή, αλλεργίες, αρθρίτιδα, άσθμα, κάντιτα άλμπικανς, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, χρόνια κόπωση, δυσκοιλιότητα, διαβήτη (το θείο είναι συστατικό της ινσουλίνης), πεπτικές διαταραχές, εύθραυστα μαλλιά και νύχια, ημικρανίες, πόνοι μυών και κράμπες, παράσιτα, δερματικά προβλήματα και γήρανση, έλκη και τοξίνωση.


Συστατικά: 1 ταμπλέτα παρέχει MSM (Methyl Sulphonyl Methane) 1000mg.
Παρασκευάζεται απο πεύκα και είναι ένα απο τα λιγότερο τοξικά στοιχεία.


Δοσολογία: 1-6 ταμπλέτες (παιδιά άνω των 8 ετών 1 ταμπλέτα) ημερησίως με τα γεύματα, αυξάνοντας σταδιακά.
Το MSM έχει μια ευεργετική αποτοξινωτική δράση στο σώμα, πίνετε αρκετό νερό και αυξάνετε σταδιακά τη δόση.


Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σόγια, σιτάρι, γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά προιόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: