Προσφορά MEDISTUS ANTIVIRUS 10 PASTILLES Medicair Μεγαλύτερη προβολή

MEDISTUS ANTIVIRUS 10 PASTILLES Medicair

1006727

Barcode: 5999551072992


MEDISTUS ANTIVIRUS 10 PASTILLES Medicair 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

6.09€

-1.91€

8.00€

Περιγραφή

MEDISTUS ANTIVIRUS 10 PASTILLES Medicair 

Κωδ. προϊόντος: 5999551072992

Η τακτική χρήση των παστίλιων Medistus Antivirus σε εποχές αυξημένου κινδύνου λομώξεων των αεραγωγών υποβοηθά την προστσία από ιούς και βακτήρια που προκαλούν αναπνευστικές λοιμώξεις, δημιουργώντας ένα φυσικό φραγμό προστασίας στο στοματικό και φαρυγγικό βλεννογόνο .

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Οι ενεργές ουσίες του αποστάγματος Kistosyn 200 καλύπτουν τις μεμβράνες του βλεννογόνου του στόματος και του λαιμού σαν ένας προστατευτικός φραγμός . Αυτό βοηθά στην απόκρουση των ιών και βακτηρίων πριν εισέλθουν στο σώμα .Το ενεργό συστατικό Kistosyn 200 περιέχει μόνο φυσικές ουσίες , βασισμένες στα φυτά .

ΧΡΗΣΗ

1 Παστίλια ανά 2 ώρες , 3-6 Παστίλιες την ημέρα .
Σε περίπτωση που παίρνετε φάρμακα από το στόμα , παρακαλώ αφήστε μια παύση 4 ωρών μεταξύ των λήψεων .

Το Medicair Medistus Antivirus είναι είνα συμπλήρωμα διατροφής σε παστίλιες και αποτελεί φυσική προστασία της υγείας σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης. Η τακτική χρήση των παστίλιων Medistus Antivirus σε εποχές αυξημένου κινδύνου λοιμώξεων των αεραγωγών υποσυμβάλλει στην προστασία από ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για αναπνευστικές λοιμώξεις, σχηματίζοντας ένα φυσικό προστατευτικό φραγμό στο στοματικό και φαρυγγικό βλεννογόνο. Οι ενεργές ουσίες του αποστάγματος Kistosyn 200 καλύπτουν σαν ένας προστατευτικός φραγμός τις μεμβράνες του βλεννογόνου του στόματος και του λαιμού. Αυτό συμβάλλει στην απόκρουση των ιών και βακτηρίων πριν αυτά εισέλθουν στο σώμα. Το ενεργό συστατικό Kistosyn 200 περιέχει μόνο φυσικές ουσίες, βασισμένες στα φυτά.
- 100% φυσικό ενεργό συστατικό
- Χωρίς χρωστικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά
- Χωρίς ζάχαρη, λακτόζη και γλουτένη

Ενδείξεις
Συμπλήρωμα διατροφής προστασία κατά των ιών και των βακτηρίων, πρόληψη λοιμώξεων και αναπνευστικών ασθενειών με τη δημιουργία φυσικού φραγμού.

Οδηγίες Χρήσης
1 παστίλια / 2 ώρες, 3-6 παστίλιες Medicair Medistus Antivirus την ημέρα. Σε περίπτωση λήψης φαρμάκων από το στόμα, αφήστε μια παύση 4 ωρών μεταξύ των λήψεων.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.n
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
10 παστίλιες

Προτεινόμενα προϊόντα

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: