Προσφορά NOW CLA 800mg - 90 softgels Μεγαλύτερη προβολή

NOW CLA Extreme 750mg - 90 softgels

1006428

Barcode: 733739017314


NOW CLA Extreme 750mg - 90 softgels

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

43.62€

-35.68€

79.30€

Περιγραφή

NOW CLA Extreme 750mg - 90 softgels

Το CLA Extreme® της NOW Sports συνδυάζει τα οφέλη της L-Kαρνιτίνης (Carnipure™), του Guarana και του εκχυλίσματος Green Tea (GTE). Το εν λόγω σκεύασμα είναι κατάλληλο για φυσικά δραστήρια άτομα που αναζητούν στη διατροφή τους ένα συζευγμένο λινελεϊκό οξύ (CLA), καλής ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα:

- Η L-Kαρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που διευκολύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων κατά μήκος της μιτοχονδριακής μεμβράνης για την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Έτσι, κατά την άσκηση μας βοηθάει να καταναλώνουμε τις ίδιες θερμίδες αλλά εστιασμένα από τον λιπώδη ιστό.

- Το Guarana είναι το ιερό φυτό των ιθαγενών του Αμαζονίου που χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως τροφή, φάρμακο, αλλά και ως αναψυκτικό. Τονώνει, υποστηρίζει την εγρήγορση και σε συνδυασμό με το πράσινο τσάι, ενισχύει την ημερήσια ενεργειακή δαπάνη. Επίσης, σε περίπτωση παχυσαρκίας, περιορίζει το αίσθημα της πείνας, χωρίς να επιφέρει τη χαρακτηριστική εξάντληση μίας υποθερμιδικής δίαιτας.

- Το εκχύλισμα Green Tea προσφέρει πολλά βιοενεργά συστατικά, όπως πολυφαινόλες και κατεχίνες, οι οποίες βοηθούν με τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες ενάντια στο οξειδωτικό στρες.

Το CLA Extreme® όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, συμβάλλει στη στήριξη του μεταβολισμού των λιπών και της παραγωγής ενέργειας, σε συνδυασμό με ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης και μία υγιεινή διατροφή.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα μία έως τρεις φορές ημερησίως, κατά προτίμηση μία ώρα πριν από τα γεύματα.

Προειδοποίηση: Το CLA Extreme® δεν ενδείκνυται σε άτομα που λαμβάνουν θυρεοειδικές ορμόνες ή αντιπηκτικά φάρμακα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Ανακυκλώστε υπεύθυνα.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: