Προσφορά HIGHER NATURE HCA 450mg - 90 tabs Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE HCA 450mg - 90 tabs

1080

Barcode: 5031013101748


HIGHER NATURE HCA  450mg - 90 tabs


Φυσικός ρυθμιστής της όρεξης. Υδροκιτρικό οξύ (από φρούτο Tamarind) που βοηθά στο κάψιμο των θερμίδων και στον έλεγχο της όρεξης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

24.04€

-29%

33.86€

Περιγραφή

HIGHER NATURE HCA  450mg - 90 tabs


Το HCA (HydroCitric Acid) που εξάγεται από το φλοιό του φρούτου Ταμάρινδου (Tamarind) συνεργάζεται με το σώμα στην υποστήριξη του μεταβολισμού. Το HCA αναχαιτίζει το ένζυμο citrate lyase, που μετατρέπει την περίσσεια γλυκόζης σε λίπος και είναι χρήσιμο σε ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος. Το HCA επίσης ενεργοποιεί το ένζυμο καρνιτίνη ακετυλτρανσφεράση (carnitine acetyltransferase), το οποίο αυξάνει την αναλογία με την οποία μετατρέπεται το λίπος σε ενέργεια.

Η περίσσεια γλυκόζη του αίματος και το γλυκογόνο που παράγεται από αυτή την διαδικασία, ενεργοποιεί το κέντρο κορεσμού του εγκεφάλου (μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου) για να δημιουργήσει μια αίσθηση κορεσμού και ικανοποίησης. Με αυτόν το πλάγιο τρόπο, το HCA βοηθά στην φυσική ρύθμιση της όρεξης, χωρίς να επιδρά στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

  • Εμποδίζει την μετατροπή της γλυκόζης σε λίπος.
  • Αυξάνει τον ρυθμό με τον οποίο τα κύτταρα καίνε λίπος για ενέργεια.
  • Αυξάνει τον μεταβολισμό.
  • Βοηθά στην σύνθεση του γλυκογόνου.
  • Υποστηρίζει ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος.
  • Μειώνει την όρεξη.
  • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας.

Δοσολογία: 1-2 ταμπλέτες, ½ ώρα πριν το γεύμα, μέχρι 3 φορές ημερησίως. Συνιστάται η ταυτόχρονη λήψη μιας πολυβιταμίνης.

Συστατικά: Tamarind fruit extract 750mg, που παρέχει HCA (60%) 450mg.

Έκδοχα: microcrystalline cellulose, vegetable magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose coating, silicon dioxide.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, σόγια, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο/καλαμπόκι, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Συσκευασία: 90 tablets 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: