Προσφορά HIGHER NATURE FOLIC ACID 400mg - 90 V-tabs Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE FOLIC ACID 400mg - 90 V-tabs

1061

Barcode: 5031013102707


HIGHER NATURE FOLIC ACID 400mg - 90 V-tabs

Φολικό οξύ 400μg για τη σωστή λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

8.88€

-29%

12.50€

Περιγραφή

HIGHER NATURE FOLIC ACID 400mg - 90 V-tabs

Το Φολικό οξύ είναι απαραίτητο κατά την περίοδο πριν την κύηση και κατά τη διάρκεια κυρίως του πρώτου τριμήνου της κύησης, διότι προλαμβάνει τις ανωμαλίες διάπλασης του νευρικού σωλήνα του εμβρύου. Είναι απαραίτητο για τη σύνθεση και επιδιόρθωση του DNA και του RNA για την κυτταρική διαίρεση. Είναι απαραίτητο στοιχείο της διαδικασίας της μεθυλίωσης, η οποία διατηρεί χαμηλά τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης αποτρέποντας τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Είναι ουσιώδες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και προλαμβάνει την αναιμία. Έχει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των θρεπτικών στοιχείων και βοηθά στη διάσπαση και τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου. Βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Δοσολογία: Ενήλικες: 1-2 ταμπλέτες ημερησίως με τα γεύματα. Η δοσολογία αυτή θα πρέπει να λαμβάνεται για σύντομες χρονικές περιόδους, εκτός αν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε εγκυμοσύνη.

Συστατικά: 1 ταμπλέτα παρέχει Folic acid 400μg. Έκδοχα: natural Lithothamnion calcarea, rice flour, zein protein coating, vegetable magnesium stearate, vegetable stearic acid.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, σόγια, σιτάρι, γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.

Συσκευασία: 90 tablets

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: