Προσφορά Avene Trixera Selectiose Baume Emollient 400ml Μεγαλύτερη προβολή

Avene Trixera Selectiose Baume Emollient 400ml

2335

Barcode: 3282779359184


Avene Trixera Selectiose Baume Emollient 400ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

19.32€

-4.83€

24.15€

Περιγραφή

Avene Trixera Selectiose Baume Emollient 400ml

Ειδικά σχεδιασμένο για όλες τις καταστάσεις έντονης δερματικής ξηρότητας του βρέφους, του παιδιού και του ενηλίκου, το μη αφρίζον αυτό γαλάκτωμα αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς και την ξηρότητα του νερού.

Μορφή: Κρέμα (Πολύ Πλούσια Υφή)

Περιοχή: Πρόσωπο + Σώμα

Επιδερμίδα: Ατοπική

Δράση: Μαλακτική

Ένδειξη: Καθημερινή φροντίδα του ατοπικού δέρματος

Ιδιότητες: Τα ατοπικά δέρματα διακρίνονται από δυο χαρακτηριστικές διαταραχές: μια υπερευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον που συνοδεύεται από πολύ έντονη ξηρότητα. Η Trixera Baume Emolliente δρα και στα δύο αυτά επίπεδα.

Περιορίζει την υπερευαισθησία σε επίπεδο δέρματος: - Το ιαματικό Νερό της Avene, με καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, μειώνει τα αισθήματα έλλειψης άνεσης και καταπραΰνει την επιδερμίδα. - Η Selectiose, νέο δραστικό συστατικό, προϊόν έρευνας της Pierre Fabre Dermo-Cosmetique, μειώνει την υπεραντιδραστικότητα περιορίζοντας τη συρροή αντιδρώντων κυττάρων στο δέρμα.

Αντιμετωπίζει την έντονη ξηρότητα: - Το φυτικό λιπιδικό τρίο με δομή παρόμοια με αυτή των λιπιδίων της επιδερμίδας, ευνοεί την ανασυγκρότηση του δερματικού φραγμού και καταπολεμά την αφυδάτωση και τις μικροβιακές επιθέσεις. - Τα υπερλιπαρά δραστικά συστατικά βοηθούν στην αποκατάσταση του υδρολιπιδικού φιλμ. Η Trixera Baume Emolliente προσφέρει στα ατοπικά δέρματα καλύτερη ισορροπία και συνεπώς περισσότερη άνεση.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: