Προσφορά HIGHER NATURE ZYLOSWEET GRANULES - 500gr Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE ZYLOSWEET GRANULES - 500gr

1250

Barcode: 5031013103773


HIGHER NATURE ZYLOSWEET GRANULES - 500gr

Υποκατάστατο ζάκχαρης για τα περισσότερα γλυκαντικά χωρίς συμβιβασμούς σε γεύση και υφή. Επειδή μεταβολίζεται χωρίς ινσουλίνη δεν επηρεάζει σημαντικά τα επίπεδα σακχάρου του αίματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

23.74€

-29%

33.43€

Περιγραφή

HIGHER NATURE ZYLOSWEET GRANULES - 500gr

Η ZyloSweet είναι μια άσπρη κρυσταλλική ουσία, που καλείται ξυλιτόλη, η οποία μοιάζει και έχει τη γεύση της ζάχαρης και είναι εντελώς φυσική. Χημικά, η ξυλιτόλη δεν είναι στην πράξη ζάχαρη, αλλά μια αλκοόλη της. Διαφέρει από τα άλλα γλυκαντικά όπως η σορβιτόλη, η φρουκτόζη και η γλυκόζη επειδή το μόριο της ξυλιτόλης περιέχει πέντε (5) αντί έξι (6) άτομα άνθρακα. Τα περισσότερα βακτήρια δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέτοιου είδους ζάχαρη. Αυτή η μοριακή διαφορά είναι το κλειδί για κάποιες από τις ευεργετικές ιδιότητες της ξυλιτόλης.

Η ZyloSweet μπορεί να υποκαταστήσει τα περισσότερα γλυκαντικά χωρίς συμβιβασμούς σε γεύση και υφή. Επειδή μεταβολίζεται χωρίς ινσουλίνη δεν επηρεάζει σημαντικά τα επίπεδα σακχάρου του αίματος. Περιέχει 75% λιγότερους υδρογονάνθρακες, 40% λιγότερες θερμίδες από την κανονική ζάχαρη και γλυκαιμικό φορτίο μόνο 7 (φρουκτόζη=19, ζάχαρη=100). Εφ’ όσον χρησιμοποιείτε την ίδια ποσότητα ZyloSweet με την απλή ζάχαρη στα φαγητά & ποτά είναι ιδανικό φυσικό γλυκαντικό για οποιαδήποτε δίαιτα. Λόγω της μοναδικής μοριακής δομής του η ZyloSweet δεν οξειδώνεται και δεν προκαλεί τερηδόνα ακόμη και αν μείνει όλη τη νύχτα ανάμεσα στα δόντια μας. Γι’ αυτό πολλοί οδοντίατροι το συνιστούν για ενήλικες και παιδιά. Εύκολα αντικαθιστά τη ζάχαρη στο μαγείρεμα. Ωστόσο, καθώς η μαγιά δεν την μεταβολίζει, δεν είναι χρήσιμη όταν ψήνετε ψωμί ή οτιδήποτε περιέχει μαγιά (προζύμι).

Δοσολογία: Αντικαταστήστε τη ζάχαρη με ίσες ποσότητες Zylosweet στα ροφήματα και στην μαγειρική. Αν την χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά αυξήστε σταδιακά την ημερήσια δόση μέχρι να προσαρμοστεί το σώμα σας.

Συστατικά: Το ZyloSweet παρέχει:

Τυπικά στοιχεία

Ανά κτγ./5g

Ανά 100g

Ξυλιτόλη

50.25kJ 12kcal

1004.8kJ 240kcal

Πρωτεΐνες

0g

0g

Υδατάνθρακες

5g

100g

εκ των οποίων: σάκχαρο

0g

0g

Λιπαρά

0g

0g

εκ των οποίων: κορεσμένα

0g

0g

Ίνες

0g

0g

Νάτριο

0g

0g

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σόγια, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

Μην την δίνετε σε σκυλιά. Η Ξυλιτόλη μπορεί να προέρχεται από οξιά, σημύδα, σιτάρι ή καλαμπόκι.

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: