Προσφορά LAMBERTS COLLADEEN MAXIMUM STRENGTH 60 tabs Μεγαλύτερη προβολή

LAMBERTS COLLADEEN MAXIMUM STRENGTH 60 tabs

2880


LAMBERTS COLLADEEN MAXIMUM STRENGTH 60 tabs

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

36.06€

-9.02€

45.08€

Περιγραφή

LAMBERTS COLLADEEN MAXIMUM STRENGTH 60 tabs

Είναι 20 φορές πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό από τη βιταμίνη Ε και βοηθάει στο κολλαγόνο του δέρματος.

Σκεύασμα υψηλής περιεκτικότητας σε ανθοκυανιδίνες

Οι ανθοκυανιδίνες αποτελούν μια ομάδα από δραστικά συστατικά που ανευρίσκονται σε φρούτα εντόνου χρώματος. Το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας όσον αφορά στις ανθοκυανιδίνες έχει εστιαστεί στον ρόλο που διαδραματίζουν στην ενίσχυση του κολλαγόνου.

Το κολλαγόνο αποτελεί την μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη του οργανισμού. Αποτελεί την βασικότερη δομική πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού του δέρματος, των μυών, των συνδέσμων, των χόνδρων και των τριχοειδών αγγείων. Σε πληθώρα δημοσιεύσεων αναφέρεται η ευεργετική επίδραση των ανθοκυανιδίνων στην ενίσχυση, την αναδόμηση και την διατήρηση του κολλαγόνου.

Πολλές παθολογικές καταστάσεις προκαλούνται από την διαταραχή της δομής και της λειτουργικότητας του κολλαγόνου, όπως η εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα, η τάση εμφάνισης εκχυμώσεων λόγω διαταραχής της δομής του τοιχώματος των τριχοειδών αγγείων και η εμφάνιση οιδημάτων των κάτω άκρων (φλεβικής ανεπάρκειας).

Το γεγονός ότι τα δραστικά συστατικά του Colladeen Maximum Strength συμβάλλουν στην αποκατάσταση της δομής του κολλαγόνου, το καθιστά ανεκτίμητο συμπλήρωμα διατροφής σε καταστάσεις όπου απαιτείται ενίσχυση του κολλαγόνου.

Το προϊόν αυτό αποτελεί ένα από τις πιο υψηλής ισχύος προϊόντα ανθοκυανιδινών της αγοράς, παρέχοντας 160mg ανθοκυανιδινών (από εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και μύρτιλων) ανά ταμπλέτα. Χρησιμοποιείται από το 70% των ειδικών της διατροφής που συνεργάζονται με την Lamberts στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελώντας το πρώτο προϊόν με ανθοκυανιδίνες σε πωλήσεις στην Αγγλία.

Η συσκευασία αυτή περιέχει 60 tabs.
30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: