Προσφορά LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg 60tabs Μεγαλύτερη προβολή

LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg 60tabs

2897


LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg 60tabs

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

25.38€

-6.34€

31.72€

Περιγραφή

LAMBERTS Soya Isoflavones 50mg 60tabs

Τα ισοφλαβονοειδή είναι συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για γυναίκες που πλησιάζουν ή βρίσκονται στην περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει όλο ένα αυξανόμενος όγκος αναφορών στην επιστημονική βιβλιογραφία που καταδεικνύουν το γεγονός ότι στις δίαιτες που ακολουθούνται στις Ανατολικές χώρες υπάρχει μεγάλη πληθώρα θρεπτικών συστατικών με κυτταροπροστατευτική δράση. Μια ομάδα από αυτά τα θρεπτικά συστατικά ονομάζονται ισοφλαβονοειδή και πιστεύεται ότι έχουν ευεργετικά αποτελέσματα ιδιαιτέρως για τις γυναίκες. Τα ισοφλαβονοειδή υπάγονται στην οικογένεια των φλαβονοειδών και βρίσκονται σε υψηλή συγκέντρωση στους καρπούς της σόγιας.

Τα ισοφλαβονοειδή της σόγιας αποτελούν ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες ηλικίας κοντινής ή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Υπάρχουν ολοένα και πιο αυξανόμενες ενδείξεις ότι βοηθούν στην διατήρηση της οστικής πυκνότητας.

Το προϊόν αυτό αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αντικατοπτρίζοντας το επίπεδο και το προφίλ των ισοφλαβονοειδών που χρησιμοποιούνται στις κλινικές μελέτες.

Το επίπεδο των ισοφλαβονοειδών που περιέχονται στα συμπληρώματα μπορεί να προκαλεί σύγχυση καθώς κάποιες εταιρίες εμφανίζουν σαν ισοφλαβονοειδή όλο το εκχύλισμα της σόγιας. Αυτό το γεγονός οδηγεί σε παραπλάνηση τόσο τον ιατρό όσο και τον καταναλωτή, αφού το εκχύλισμα της σόγιας παρέχει ισοφλαβονοειδή σε ποσοστό μόνο 10-30%. Η Lamberts φροντίζει για αυτή τη διασαφήνιση και γι’αυτό κάθε ταμπλέτα παρέχει 50mg καθαρών ισοφλαβονοειδών.

Δοσολογία: 1 με 2 ταμπλέτες.

Αλλεργίες: Περιέχει σόγια

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Soya Isoflavones 50mg

Ταμπλετοποίηση με:

Calcium Carbonate, Cellulose, Tablet Coating (Titanium Dioxide, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Προφυλάξεις:

Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Φύλαξη:

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.


Η συσκευασία αυτή περιέχει 60 tabs.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: