Προσφορά OPTIMA MAXICOL powder 375 gr Μεγαλύτερη προβολή

OPTIMA MAXICOL powder 375 gr

509

Barcode: 5029354002251


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

21.16€

-5.29€

26.45€

Περιγραφή

OPTIMA-MAXICOL powder 375 gr

Συνδιασμός psylllium ,προβιοτικών + FOS– υγιής εντερικός σωλήνας – καλύτερη απορρόφηση

Το Maxicol είναι μια προηγμένη φόρμουλα φυσικών υδατοδιαλυτών διατροφικών ινών και φιλικών βακτηριδίων η οποία μπορεί να προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου. Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifidobacterium, μπορεί να ανακουφίσει από πεπτικές διαταραχές, όπως φούσκωμα, διάρροια και δυσκολίες στην κένωση.
Ειδικότερα, ο φλοιός του ψυλλίου προμηθεύει υδατοδιαλυτές ίνες που έχουν την ιδιότητα να απορροφούν νερό και να διογκώνονται στο έντερο διευκολύνοντας έτσι την δίοδο των αποβλήτων του εντέρου. Το ψύλλιο δεν απορροφάται από τον οργανισμό. Η δράση του μόνο είναι αυτή που οφείλεται στην διόγκωση των ινών και σε αντίθεση με τις ίνες σταριού δεν επηρεάζει την απορρόφηση των διατροφικών στοιχείων. Σύμφωνα με έρευνες, ο φλοιός ψυλλίου επιβραδύνει την απορρόφηση των υδατανθράκων και έτσι είναι χρήσιμο στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Επίσης οι ίνες του μαλακώνουν τα κόπρανα και συνεπώς ανακουφίζουν από την ανάγκη εξάσκησης πίεσης με σκοπό την αποβολή τους από τον οργανισμό. Το σύμπλεγμα φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifidobacterium που παρέχει το Maxicol, συμβάλλει στην εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας, στοιχείο απαραίτητο για την καλή υγεία του οργανισμού. Τα φιλικά βακτηρίδια μπορεί εύκολα να εξοντωθούν λόγω ασθενειών και χρήσης αντιβιοτικών, λόγω έντονου στρες, φτωχών διατροφικών συνηθειών ακόμα και λόγω αλλαγών του καιρού, οδηγώντας έτσι στην δημιουργία ανωμαλίας στο έντερο.
Τα φρουκτοολιγοσακχαρίδια, συνήθως ευρισκόμενα στα φρούτα και τα λαχανικά, προάγουν την ανάπτυξη των φιλικών βακτηριδίων στο έντερο. Τα φρουκτοολιγοσακχαρίδια δεν απορροφούνται από τον οργανισμό αλλά δρουν σαν τροφή για τα φιλικά βακτηρίδια τα οποία με τη σειρά τους παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της εντερικής υγείας. Λαμβάνεται 1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού (5-10gr) με νερό ή χυμό φρούτων μία έως δύο (1-2) φορές ημερησίως, κατά προτίμηση, το λιγότερο μισή ώρα πριν το φαγητό.

Maxicol Probiotic Formula for Bowel Health powder
1 κουταλάκι (5g) παρέχει:
φλοιό ψυλλίου 4,5g
(FOS) φρουκτο-ολιγοσακχαρίδια (από Chicory- κιχώριον, πικραλίδα) 0,5gr
Προβιοτικές καλλιέργειες- σύμπλεγμα Lactobacillus sporogenes, Lactobacillus Acidophilus & Bifidobacterium Lactis
(όλες οι παρτίδες ελέγχονται εργαστηριακά για να εξασφαλίζουν τα επίπεδα των προβιοτικών στο σκεύασμα ).
1,25 δισεκατομμύρια

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: