Προσφορά OPTIMA MAXICOL vegicaps 120s Μεγαλύτερη προβολή

OPTIMA MAXICOL vegicaps 120s

511


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

20.76€

-5.19€

25.95€

Περιγραφή

OPTIMA MAXICOL vegicaps 120s

Το Maxicol είναι μία προηγμένη φόρμουλα φυσικών, υδατοδιαλυτών διατροφικών ινών και φιλικών βακτηριδίων η οποία μπορεί να προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου.
Ο συνδυασμός φλοιού ψυλλίου, φρουκτοολιγοσακ-χαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifidum, μπορεί να ανακουφίσει από πεπτικές διαταραχές όπως φούσκωμα, διάρροια και δυσκολίες στην κένωση.
Ειδικότερα, ο φλοιός ψυλλίου προμηθεύει υδατο-διαλυτές ίνες που έχουν την ιδιότητα να απορροφούν νερό και να διογκώνονται στο έντερο διευκολύνοντας έτσι την δίοδο των αποβλήτων του εντέρου. Το ψύλλιο δεν απορροφάται από τον οργανισμό. Η δράση του είναι μόνο αυτή που οφείλεται στην διόγκωση των ινών και σε αντίθεση με τις ίνες σταριού δεν επηρεάζει την απορρόφηση των διατροφικών στοιχείων. Σύμφωνα με έρευνες ο φλοιός ψυλλίου επιβραδύνει την απορρόφηση των υδατανθράκων και έτσι είναι χρήσιμο στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Επίσης οι ίνες του μαλακώνουν τα κόπρανα και συνεπώς ανακουφίζουν από την ανάγκη εξάσκησης πίεσης με σκοπό την αποβολή τους από τον οργανισμό.
Το σύμπλεγμα φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifidum που παρέχει το Maxicol, συμβάλλει στην εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας, στοιχείο απαραίτητο για την καλή υγεία του οργανισμού. Τα φιλικά βακτηρίδια μπορεί εύκολα να εξοντωθούν λόγω ασθενειών και χρήσης αντιβιοτικών, λόγω έντονου στρες, φτωχών διατροφικών συνηθειών ακόμα και λόγω αλλαγών του καιρού, οδηγώντας έτσι στην δημιουργία ανωμαλίας στο έντερο.
Τα φρουκτοολιγοσακχαρίδια, συνήθως ευρισκόμενα σε φρούτα και λαχανικά, προάγουν την ανάπτυξη των φιλικών βακτηριδίων στο έντερο. Τα φρουκτοολιγοσακ-χαρίδια δεν απορροφούνται από τον οργανισμό αλλά δρουν σαν τροφή για τα φιλικά βακτηρίδια τα οποία με τη σειρά τους παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της εντερικής υγείας. Διατίθεται σε σκόνη (250gr/420gr) και κάψουλες (120s).

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: