Προσφορά HIGHER NATURE SALTPIPE MINI INHALER ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE SALTPIPE MINI INHALER ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

1161

Barcode: 5999881507188


HIGHER NATURE SALTPIPE MINI INHALER ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

59.61€

-29%

83.96€

Περιγραφή

HIGHER NATURE SALTPIPE MINI INHALER

Το Saltpipe είναι ένας εύκολος στη χρήση εισπνευστήρας (inhaler) που προσφέρει θεραπεία με άλατα όποτε χρειάζεται. Μαλακώνει τα κύτταρα του αναπνευστικού συστήματος και ενισχύει τον μηχανισμό αυτοκαθαρισμού. Τα ενεργά συστατικά του Saltpipe είναι μικροκρύσταλλοι αλάτων από τα αλατωρυχεία του Praid στην Τρανσυλβανία, των οποίων οι θεραπευτικές ιδιότητες είναι παγκοσμίως γνωστές. Ελευθερώνει την αναπνοή, η βλέννα γίνεται πιο ρευστή και η απόχρεμψη ευκολότερη. Είναι κατάλληλο για αλλεργική ρινίτιδα και για άλλες αλλεργίες, για το άσθμα, για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, για κοινό κρυολόγημα και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος. Βοηθά επίσης στη μείωση του ροχαλητού.

Οδηγίες Χρήσης: Το Saltpipe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους. Συνιστάται για παιδιά άνω των 6 ετών. Εισπνεύσατε αναπνέοντας κανονικά, εκπνεύστε από τη μύτη. Συνιστάται καθημερινή διάρκεια χρήσης για 15-25 λεπτά. Διαρκεί για 5 χρόνια.

Ενεργά Συστατικά: Χλωριούχο Νάτριο, Μαγνήσιο, Ασβέστιο. Τα ενεργά συστατικά του εισπνευστήρα διαρκούν περίπου 5 χρόνια για κανονική χρήση.

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: