ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ FULLCARE PASS FAMILY Μεγαλύτερη προβολή

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ FULLCARE PASS FAMILY

1001582


ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ FULLCARE PASS FAMILY

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

185.00€

Περιγραφή

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ FULLCARE PASS FAMILY

Για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο, την οικογένειά μας, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πως, ό,τι κι αν συμβεί, έχουμε εξασφαλίσει την καλύτερη φροντίδα. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε η κάρτα Fullcare Pass Family, για εμάς και τα παιδιά μας. Κάθε στιγμή, μας προσφέρει ολοκληρωμένες παροχές υγείας και φροντίζει ώστε η πρόληψη, η θεραπεία και η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας να είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων.

Γιατί η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό και αξίζει να τη διαφυλάσσουμε. Με την κάρτα Fullcare Pass Family, μπορούμε… άμεσα, ανθρώπινα και οικονομικά. Φρόντισε την υγεία την δική σου και της οικογένειάς σου όπως πάντα ήθελες, με την Fullcare Pass Family κι απέκτησε δωρεάν πρόσβαση στα εξωτερικά ιατρεία κορυφαίων Ιδιωτικών Νοσοκομείων και Παιδιατρικών κλινικών , χωρίς ουρές αναμονής και ταλαιπωρία.

Fullcare Pass Family

Κάρτα παροχών υγείας για όλη την οικογένεια!

-ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των κορυφαίων Ιδιωτικών Νοσοκομείων

-ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία Παιδιατρικών Κλινικών

-ΔΩΡΕΑΝ οδοντιατρικές παροχές

-ΔΩΡΕΑΝ αγορά γυαλιών οράσεως αξίας έως 250€ με χρήση ΕΟΠΠΥ

-Όλες οι Διαγνωστικές εξετάσεις σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές

-Απεριόριστες επισκέψεις σε Πανελλαδικό Δίκτυο Ιδιωτών Ιατρών με μικρή συμμετοχή

-Ειδικές παροχές σε Ομοιοπαθητικούς, Φυσικοθεραπευτές, Ψυχολόγους, Λογοθεραπευτές, Διαιτολόγους, Βελονιστές!

-Κανένας περιορισμός στον αριθμό των παιδιών

-Ολοκληρωμένη κάλυψη και της πολύτεκνης οικογένειας

Και πολλά ακόμη σημαντικά οφέλη σε:

22 συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα

176 Πολυϊατρεία & Διαγνωστικά Κέντρα

1.783 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων

Με πανελλαδική κάλυψη και άμεση εξυπηρέτηση

Πιο αναλυτικά, η κάρτα υγείας Fullcare Pass Family παρέχει:

ΔΩΡΕΑΝ

A. Στα εξωτερικά ιατρεία κορυφαίων Ιδιωτικών Νοσοκομείων για τις ειδικότητες του Παθολόγου, του Καρδιολόγου, του Χειρουργού, του Ορθοπεδικού και του ΩΡΛ.

B. Στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων με την κάρτα Παιδιατρικών Κλινικών στις ιατρικές ειδικότητες του Παιδιάτρου και του Παιδοχειρουργού, 24 ώρες το 24ωρο.

Με Συμμετοχή 10€

Σε δίκτυο επιλεγμένων Πολυϊατρείων όπου, ανά κλινική εξέταση, η συμμετοχή του κατόχου είναι δέκα ευρώ (10€). Στη συμμετοχή αυτή περιλαμβάνεται και η τυχόν συνταγογράφηση Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Με Συμμετοχή 15€-20€

Σε Πανελλαδικό Δίκτυο Ιδιωτών Ιατρών όλων των ειδικοτήτων με συμμετοχή του κατόχου από δεκαπέντε έως είκοσι ευρώ (15€-20€). Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και η τυχόν συνταγογράφηση Ε.Ο.Π.Υ.Υ., καθώς και η επανεξέταση.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκυρη διάγνωση προσφέρουμε στους κατόχους της κάρτας υγείας το δικαίωμα σε:

Απεριόριστες εργαστηριακές – διαγνωστικές εξετάσεις στα συμβεβλημένα με την κάρτα

Διαγνωστικά κέντρα και Πολυϊατρεία με συμμετοχή του κατόχου στις εκάστοτε ισχύουσες τιμές του Δημοσίου (Φ.Ε.Κ.).

Η κάρτα Fullcare Pass Family παρέχει υψηλού επιπέδου Οδοντιατρικές παροχές μέσα από ένα δίκτυο επιλεγμένων Οδοντιατρικών κέντρων και Οδοντιατρείων.

Σε σύγχρονα ιατρεία με εξειδικευμένους και έμπειρους οδοντιάτρους (περιοδοντολόγοι, ενδοδοντιστές, προσθετολόγοι, χειρουργοί στόματος) παρέχονται Οδοντιατρικές θεραπείες και επεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα παρέχονται στους κατόχους:

ΔΩΡΕΑΝ

i) Ετήσιος Προληπτικός έλεγχος

ii) Καθαρισμός με laser

iii) Φθορίωση για τα παιδιά

Προνομιακές τιμές μειωμένες έως 50% σε οδοντιατρικές πράξεις και επεμβάσεις εντός του συμβεβλημένου με την κάρτα δικτύου.

Όλοι οι κάτοχοι της κάρτας υγείας Fullcare Pass Family έχουν πρόσβαση στις εξής οφθαλμολογικές παροχές:

i) Προνομιακές τιμές σε Οφθαλμολογικές επεμβάσεις για διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών με LASER σε συμβεβλημένα με την κάρτα Οφθαλμολογικά κέντρα και Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

ii) Για αγορά γυαλιών οράσεως, με χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ., παρέχεται επιδότηση έως 250 Ευρώ επί της αρχικής τιμής (δηλαδή ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. χορηγεί 100€ και τα υπόλοιπα 150€ η κάρτα).

Για αγορά γυαλιών οράσεως αξίας άνω των 100 Ευρώ, χωρίς χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ., παρέχεται είτε επιδότηση 80 Ευρώ, είτε επιδότηση 60% επί της αρχικής τιμής των γυαλιών.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, τον κουραστικό τρόπο ζωής που έχει επιδράσεις στο σώμα και το πνεύμα, η κάρτα υγείας Fullcare Pass Family προσφέρει προνομιακές τιμές σε απεριόριστες επισκέψεις σε ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων ιατρών.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

Α. Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς Ομοιοπαθητικούς, με συμμετοχή το ποσό των τριάντα ευρώ (30€) ανά επίσκεψη.

Β. Απεριόριστες επισκέψεις σε Βελονιστές, με συμμετοχή το ποσό των είκοσι ευρώ (20€) ανά επίσκεψη.

Αντιμετωπίζοντας το λόγο ως έκφραση της νοητικής και συναισθηματικής ανάπτυξης του παιδιού, αναγνωρίζουμε τη σημασία της Λογοθεραπείας και προσφέρουμε σε όλους τους κατόχους:

A. Δωρεάν Λογοθεραπευτικές παροχές πρόληψης που περιλαμβάνουν:

• Μία (1) Δωρεάν αξιολόγηση λόγου και ομιλίας και

• Μία (1) Δωρεάν αξιολόγηση παιδοψυχιατρικών διαταραχών. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα προνομιακών τιμών σε λογοθεραπευτικές συνεδρίες για τους κατόχους της κάρτας υγείας.

Β. Απεριόριστες Λογοθεραπευτικές συνεδρίες με συμμετοχή το ποσό των είκοσι ευρώ (20€) ανά συνεδρία.

Γ. Απεριόριστες επισκέψεις / συνεδρίες σε Ψυχολόγους, με συμμετοχή το ποσό των εικοσιπέντε ευρώ (25€) ανά επίσκεψη.

Η κάρτα υγείας Fullcare Pass Family αναγνωρίζοντας τη σημασία της Φυσικοθεραπείας, τόσο για τη σωματική υγεία όσο και για την ισορροπία του ατόμου, προσφέρει προνομιακές τιμές σε απεριόριστες συνεδρίες μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συμβεβλημένων με την κάρτα Φυσικοθεραπευτών.

Συγκεκριμένα προσφέρονται στους κατόχους της κάρτας υγείας:

Α. Απεριόριστες Φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες με συμμετοχή δεκαπέντε ευρώ (15€) ανά συνεδρία.

Β. Απεριόριστες επισκέψεις σε Διατροφολόγους / Διαιτολόγους, με συμμετοχή το ποσό των δεκαπέντε ευρώ (15€) ανά επίσκεψη.

Η κάρτα υγείας δεν αποτελεί ασφαλιστικό προϊόν.

1 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: