Προσφορά AVENE TRIXERA+ CREAM EMOLLIENT 200ml Μεγαλύτερη προβολή

AVENE TRIXERA+ CREAM EMOLLIENT 200ml

2336

Barcode: 3282779178433


AVENE TRIXERA+ CREAM EMOLLIENT 200ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

13.94€

-3.49€

17.43€

Περιγραφή

AVENE TRIXERA+ CREAM EMOLLIENT 200ml

Μαλακτική κρέμα για περιπτώσεις έντονης δερματικής ξηρότητας, για το ατοπικό δέρμα του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικου.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Τα ατοπικά δέρματα διακρίνονται από δυο χαρακτηριστικές διαταραχές: μια υπερευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον που συνοδεύεται από πολύ έντονη ξηρότητα. Η Trixera Baume Emolliente δρα και στα δύο αυτά επίπεδα: Περιορίζει την υπερευαισθησία σε επίπεδο δέρματος:
- Το ιαματικό Νερό της Avene, με καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, μειώνει τα αισθήματα έλλειψης άνεσης και καταπραΰνει την επιδερμίδα.
- Η Selectiose, νέο δραστικό συστατικό, προϊόν έρευνας της Pierre Fabre Dermo-Cosmetique, μειώνει την υπεραντιδραστικότητα περιορίζοντας τη συρροή αντιδρώντων κυττάρων στο δέρμα.
Αντιμετωπίζει την έντονη ξηρότητα:
- Το φυτικό λιπιδικό τρίο με δομή παρόμοια με αυτή των λιπιδίων της επιδερμίδας, ευνοεί την ανασυγκρότηση του δερματικού φραγμού και καταπολεμά την αφυδάτωση και τις μικροβιακές επιθέσεις.
- Τα υπερλιπαρά δραστικά συστατικά βοηθούν στην αποκατάσταση του υδρολιπιδικού φιλμ.
Η Trixera Baume Emolliente προσφέρει στα ατοπικά δέρματα καλύτερη ισορροπία και συνεπώς περισσότερη άνεση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε την Trixera Creme Emolliente 1-2 φορές την ημέρα στις πολύ ξηρές περιοχές του προσώπου ή του σώματος. Χρησιμοποιήστε την σε δέρμα που έχετε προηγουμένως καθαρίσει με το Gel ή το Trixera Bain Nettoyante Emollient. Στα μεσοδιαστήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Trixera Creme Emolliente.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: