Προσφορά OPTIMA ALLERGENICS CREAM 50ml Μεγαλύτερη προβολή

OPTIMA ALLERGENICS CREAM 50ml

426


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

7.96€

-1.99€

9.95€

Περιγραφή

OPTIMA ALLERGENICS CREAM 50ml

Η Φυσική Ενυδατική και Μαλακτική Προσέγγιση του Δέρματος
100% φυσικά, υποαλλεργικά, χωρίς συντηρητικά προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος

100% χωρίς συντηρητικά
Σε πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος τα συντηρητικά που περιέχονται είναι πολλές φορές υπεύθυνα για την πρόκληση ερεθισμών. Τα llergenics δεν περιέχουν τέτοιου είδους συντηρητικά.

100% υποαλλεργικό
Έχουν επιλεχθεί μόνο φυσικά υποαλλεργικά συστατικά, γι'αυτό το λόγο τα Allergenics είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Χωρίς στεροειδή
Οι κρέμες που περιέχουν στεροειδή είναι γνωστό ότι παρου-σιάζουν διάφορες ενδεχόμενες ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως εξασθένιση του δέρματος, αλλεργικές αντιδράσεις και αυξημένη επικινδυνότητα μολύνσεων. Τα προϊόντα Allergenics δεν περιέχουν στεροειδή.

Δερματολογικά ελεγμένα
Δερματολογικοί έλεγχοι έδειξαν ότι η κρέμα Allergenics
είναι ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα και άλλες καταστάσεις ξηρού ή κνησμώδου δέρματος.

Μοναδική ανακουφιστική δράση
Η φόρμουλα των προϊόντων Allergenics αντιπροσωπεύει μια μοναδική επανάσταση στο χειρισμό των δερματολογικών καταστάσεων.
Χρησιμοποιώντας μια βάση χωρίς συντηρητικά και με την πρόσθεση ωφέλιμων συστατικών όπως Aloe Vera, Phytosterols, Rose Oil, Borage Oil και Glycyrrhetinic Acid (από γλυκίριζα), η κρέμα παρέχει μοναδική ανακουφιστική, μαλακτική και προστατευτική δράση κατά των εξωτερικών ερεθισμών.

Skin Body Lotion 200ml

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: