Προσφορά Μεγαλύτερη προβολή

Lamberts Imuno-Strength 500ml

9493


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

28.47€

-7.12€

35.59€

Περιγραφή

Lamberts Imuno-Strength 500ml

(υγρό) Elderberry, αγριοτριαντάφυλλο & φραγκοστάφυλο, συμπυκνωμένα.

Παρουσίαση
Σκούρο κόκκινο υγρό.

Συστατικά:
Elderberry Juice Concentrate, Red Grape Juice Concentrate, Rose Hip Juice
Concentrate, Blackcurrent Juice Concentrate, Potassium Sorbate.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χρήση:
Elderberry, Rosehip and Blackcurrant είναι εξαιρετικά πλούσιες πηγές σημαντικών φυτοχημικών που ονομάζονται φλαβονοειδή, και στα οποία υπάγονται οι ανθοκυανιδίνες που αποτελούν πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες.
Για να επιτύχουμε την αύξηση της αντιοξειδωτικής δράσης των ουσιών αυτών πρέπει να τις συμπεριλάβουμε στην διαιτητική αγωγή των ασθενών. Η οικογένεια των φλαβονοειδών που εμπεριέχεται σε αυτό το σκεύασμα διαθέτει την ιδανική ποσότητα και αναλογία, ώστε να δρα ταυτοχρόνως στα υδρόφιλα και τα λιπόφιλα τμήματα του οργανισμού. Η διπλή αυτή δράση των ανθοκυανιδινών τις καθιστά πολύ πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά από τις βιταμίνες C και Ε.
Εκτός αυτού χιλιάδες μελέτες των τελευταίων δεκαετιών αποδεικνύουν κατ’επανάληψη ότι η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου άμυνας έναντι του οξειδωτικού στρες, ενισχύει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης διαφόρων νοσημάτων.
Το Immune-Strength® αποτελεί ένα φυσικό γευστικό μείγμα από elderberry , αγριοτριαντάφυλο και φραγκοστάφυλο σχεδιασμένο και συμπυκνωμένο προσεκτικά έτσι ώστε να διατηρεί τις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων. Συστήνεται για ηλικίες άνω των 5 ετών σε άτομα, στα οποία απαιτείται ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δοσολογία:
Παιδιά: 5-15 ετών 5ml (1 κουταλάκι του γλυκού) ημερησίως
Ενήλικες: 10ml (2 κουταλάκια του γλυκού) ημερησίως
Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Καμία γνωστή για την προτεινόμενη δοσολογία.

Σημείωση: Επειδή πρόκειται για φυσικό προϊόν, το χρώμα του χυμού μπορεί να διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα. Αυτό όμως δεν επηρεάζει την ποιότητα ή την αποτελεσματικότητά του.

Φύλαξη:
Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον. Μετά το άνοιγμα κρατήστε το στο ψυγείο και καταναλώστε το σε 8 εβδομάδες.

Η συσκευασία αυτή περιέχει 500 ml

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: