Προσφορά HIGHER NATURE TRUE FOOD CALCIUM & MAGNESIUM 60 v-tabs Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE TRUE FOOD CALCIUM & MAGNESIUM - 60 V-tabs

1212

Barcode: 5031013100796


HIGHER NATURE TRUE FOOD CALCIUM & MAGNESIUM - 60 V-tabs

Ασβέστιο και Μαγνήσιο σε αναλογία 1:1 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

19.67€

-29%

27.70€

Περιγραφή

HIGHER NATURE TRUE FOOD CALCIUM & MAGNESIUM - 60 V-tabs

Το True Food Calcium & Magnesium, παρέχει ίσες ποσότητες (1:1) ασβεστίου και μαγνησίου, βιο-μεταβολισμένων στην πιο βιο-διαθέσιμη μορφή τους. Είναι δύο από τα πιο ουσιώδη μέταλλα, απαραίτητα για τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας των οστών, για τη χαλάρωση των μυών και για υγιές νευρικό σύστημα. Το μαγνήσιο ενισχύει τη δράση των βιταμινών της ομάδας Β και χορηγείται σε περιπτώσεις Προεμμηνορροϊκού Συνδρόμου (PMS). Συστήνεται σε εγκύους για την ανακούφιση από την πρωινή αδιαθεσία και για την μείωση των συμπτωμάτων υπογλυκαιμίας. Το ασβέστιο συστήνεται προληπτικά πριν από την εμμηνόπαυση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Το ασβέστιο και το μαγνήσιο έχουν πολλαπλή ευεργετική δράση στο σύνολο του οργανισμού.

Δοσολογία: Παιδιά άνω των 8 ετών: 1-3 ταμπλέτες ημερησίως με ή μεταξύ των γευμάτων. Ενήλικες: 2-6 ταμπλέτες ημερησίως, με ή μεταξύ των γευμάτων.

Συστατικά: 2 ταμπλέτες βιο-μεταβολισμένου ασβεστίου, μαγνησίου και φυσικού Lithothamnion calcarea παρέχουν: Calcium 120mg, Magnesium 120mg και, βήτα γλυκάνες και άλλα φυτοθρεπτικά που βρίσκονται φυσικά στην πλούσια τροφική βάση της καλλιέργειας του Saccharomyces cerevisiae. Έκδοχα: microcrystalline cellulose, sunflower oil, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose coating, natural vanilla extract, glycerine.

Δεν περιέχει: αλάτι, σιτάρι, γλουτένη, λακτόζη, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.

Συσκευασία: 60 tablets

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: