Προσφορά LAMBERTS L-GLUTAMINE Powder 500g Μεγαλύτερη προβολή

LAMBERTS L-GLUTAMINE Powder 500g

2804


LAMBERTS L-GLUTAMINE Powder 500 gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

55.69€

-13.92€

69.61€

Περιγραφή

LAMBERTS L-GLUTAMINE Powder 500 gr

Παρουσίαση
Λευκή διαλυτή σκόνη
Διατροφικές πληροφορίες:Για κάθε 100g
L-Glutamine 100g
Calories 400kcal
Για κάθε g
L-Glutamine 5g
Calories 20kcal
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Χρήση
Η Γλουταμίνη είναι ιδιαιτέρως απαραίτητη για την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου επειδή τα κύτταρα του εντερικού βλεννογόνου αναπλάθονται χρησιμοποιώντας την γλουταμίνη ως κύρια πηγή ενέργειας. Γι αυτό το λόγο, μεταξύ των 20 αμινοξέων, η γλουταμίνη, συχνά αναφέρεται από τους γιατρούς και ως ‘επιδιορθωτής του εντέρου-gut restorer’. Για τον λόγο αυτό η γλουταμίνη συνίσταται κυρίως σε περιπτώσεις διαταραχής της ακεραιότητας του εντερικού τοιχώματος (όπως σε καταστάσεις διαταραχής της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας ή σε ορισμένες χρόνιες παθήσεις που συνοδεύονται από διαταραχές της φυσιολογικής εντερικής λειτουργίας).
Συχνά χρησιμοποιείται για αποκατάσταση από τους αθλητές, καθώς μεγάλες ποσότητες γλουταμίνης αποθηκεύονται στους μυς όπου παίζει σημαντικό ρόλο στην επιδιόρθωση και στην κατασκευή νέων μυών. Η έντονη προπόνηση μπορεί να εξαντλήσει τις αποθήκες της γλουταμίνης γι αυτό και ένα συμπλήρωμα μπορεί να επιταχύνει την αποκατάστασή τους.
Η γλουταμίνη είναι το μόνο αμινοξύ που εμπεριέχεται σε μεγάλη ποσότητα στον μυϊκό ιστό, όπου παίζει ένα σημαντικό ρόλο σε μεταβολικές διεργασίες. Η εντατική άσκηση μειώνει τα επίπεδα γλουταμίνης και ενώ η πρωτεΐνη εμπεριέχεται σε πρωτεϊνούχες τροφές, όπως είναι το κρέας και το ψάρι, χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα διατροφής επειδή εάν ληφθεί πριν ή λίγο μετά την άσκηση, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων της γλουταμίνης την κρίσιμη αυτή στιγμή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και στην άμεση ανακούφιση των μυών μετά την άσκηση.
Τα αμινοξέα της Lamberts® είναι στη φυσική τους ελεύθερη μορφή ‘L’, που σημαίνει ότι είναι έτοιμα για να απορροφηθούν και να χρησιμοποιηθούν από τον οργανισμό.
Εγγύηση ποιότητας: Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προϊόντα L-Glutamine στην αγορά και κατασκευάζεται στην Αγγλία από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς αθλητικών προϊόντων.
Η γλουταμίνη σε σκόνη της Lamberts είναι ένας εύκολος και προσιτός τρόπος για της σωστή συμπλήρωση της διατροφής με δόσεις 5g και άνω.
Δοσολογία
1 κουταλάκι του γλυκού = 5gr
Για την καλή υγεία του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος: 5gr/ημέρα. Διαλύστε 5gr σκόνης σε νερό ή χυμό φρούτων, τουλάχιστον μισή ώρα πριν από οποιοδήποτε γεύμα ή πριν τον ύπνο.
Για ανάρρωση μετά από σκληρή άθληση: 5-10gr/ημέρα. Διαλύστε 5gr σκόνης σε πρωτεϊνούχα μίλκ-σέϊκς, νερό ή χυμό φρούτων, πριν την άσκηση. Ακόμη 5g μπορούν να ληφθούν πριν τον ύπνο.
Αλλεργίες:
Συσκευάζεται σε εργοστάσιο που χειρίζεται φυστίκια, σόγια, αυγά και σιτάρι.
Προφυλάξεις:
Αυτό το προϊόν δεν συνίσταται για παιδιά ή
για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.
Φύλαξη:
Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

Η συσκευασία αυτή περιέχει 500 gr.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: