Προσφορά HIGHER NATURE TRUE FOOD SUPER POTENCY SOYAGEN 30 V-tabs Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE TRUE FOOD SUPER POTENCY SOYAGEN - 30 V-tabs

1227

Barcode: 5031013101441


HIGHER NATURE TRUE FOOD SUPER POTENCY SOYAGEN - 30 V-tabs

Υπερσυμπυκνωμένη φόρμουλα ισοφλαβόνων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

25.41€

-29%

35.79€

Περιγραφή

HIGHER NATURE TRUE FOOD SUPER POTENCY SOYAGEN - 30 V-tabs

Το Super Potency Soyagen είναι υπέρ-συμπυκνωμένη φόρμουλα, που προσφέρει 40mg “ενεργοποιημένων” με ζύμωση ισοφλαβόνων.

Το True Food Super Potency Soyagen παρέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών ισοφλαβόνων από οποιαδήποτε άλλη τροφή, που έχουν παρασκευαστεί από ολόκληρο καρπό βιολογικής σόγιας με την μέθοδο της ζύμωσης True Food και δεν είναι εκχυλίσματα όπως στα περισσότερα συμπληρώματα σόγιας.

Επίσης παρέχει απαλά φυτο-οιστρογόνα (Γενιστεΐνη, Διαδζεΐνη και Γλυκυτεΐνη), που βοηθούν στη διατήρηση των ορμονών σε φυσιολογικά επίπεδα, ισορροπώντας την αναλογία των οιστρογόνων με την προγεστερόνη και υποστηρίζουν το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας.

Τα φυτο-οιστρογόνα, μέσω της ρύθμισης των ορμονών, βοηθούν στην βελτίωση της διάθεσης, στη ρύθμιση της θερμοκρασίας και του νερού στο σώμα, στην αύξηση της ερωτικής διάθεσης και των επιπέδων ενέργειας.

Βελτιώνουν την μνήμη, βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των επινεφριδίων και συμβάλλουν στην υγεία των αρθρώσεων.

Συστατικά: 1 ταμπλέτα έχει: ενεργοποιημένη με ζύμωση (bio-transformed) βιολογική ολόκληρη σόγια 1000mg, παρέχοντας ολικές ισοφλαβόνες 40mg, που τυπικά απελευθερώνει τις ενεργές ισοφλαβόνες: Genistein 900μg, Diadzein 3200μg, Glycetein 2700μg. Επιπλέον, Βήτα γλυκάνες και άλλα φυτοθρεπτικά στοιχεία που βρίσκονται φυσικά στην πλούσια τροφική βάση της καλλιέργειας του Saccharomyces cerevisiae.

Έκδοχα: vegetable stearic acid, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate, hydroxypropyl methylcellulose coating, natural vanilla flavouring.

Δεν περιέχει: αλάτι, άμυλο, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο, καλαμπόκι, λακτόζη, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.

Δοσολογία: Ενήλικες: 1 ταμπλέτα ημερησίως, μαζί με το γεύμα ή μεταξύ των γευμάτων.

παρ

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: