Προσφορά HIGHER NATURE TRUE FOOD EASY IRON 90 CAPS Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE TRUE FOOD EASY IRON - 90 caps

1214

Barcode: 5031013100208


HIGHER NATURE TRUE FOOD EASY IRON - 90 caps

Σίδηρος βιο-μεταβολισμένος, υψηλής απορροφησιμότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

15.71€

-29%

22.13€

Περιγραφή

HIGHER NATURE TRUE FOOD EASY IRON - 90 caps

To True Food Easy Iron παρέχει σίδηρο σε μορφή τροφής για υψηλή απορροφησιμότητα. Ο σίδηρος είναι το βασικό συστατικό (75%) της αιμογλοβίνης, της πρωτεΐνης που μεταφέρει το οξυγόνο από τους πνεύμονες σε όλα τα κύτταρα μέσω του αίματος και αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την ανάπτυξή τους. Η ανεπάρκεια σιδήρου είναι η συχνότερα διαπιστωμένη ανεπάρκεια και προκαλεί αναιμία. Η έλλειψή του προκαλεί κόπωση, μειωμένη απόδοση, αδυναμία συγκέντρωσης και ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος. Το μαγείρεμα μειώνει τα επίπεδά του στις τροφές. 5mg βιο-μεταβολισμένου True Food Easy Iron αντιστοιχούν σε 15mg ανόργανου σιδήρου. Απορροφάται εύκολα χωρίς να δημιουργεί πεπτικές διαταραχές ή δυσκοιλιότητα.

Δοσολογία: Παιδιά από 2-5 ετών: 1 κάψουλα κάθε τρίτη ημέρα Παιδιά από 5-8 ετών: 1 κάψουλα κάθε δεύτερη ημέρα Άντρες και παιδιά άνω των 8 ετών: 1 κάψουλα ημερησίως Γυναίκες: 2-4 κάψουλες ημερησίως

Αντενδείξεις: Αν ληφθεί σίδηρος σε υπερβολική ποσότητα μπορεί να είναι επιβλαβής σε πολύ μικρά παιδιά (έως 4 ετών).

Συστατικά: 1 κάψουλα βιο-μεταβολισμένου σιδήρου παρέχει, Iron 5mg και άλλα φυτοθρεπτικά που υπάρχουν φυσικά στην πλούσια τροφική βάση της καλλιέργειας του Saccharomyces cerevisiae. Έκδοχα: rice bran, hydroxypropyl methylcellulose.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο, καλαμπόκι, λακτόζη, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.

Συσκευασία: 90 capsules

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: