Προσφορά LAMBERTS VEINTAIN 60 caps Μεγαλύτερη προβολή

LAMBERTS VEINTAIN 60 caps

2900


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

28.06€

-7.01€

35.07€

Περιγραφή

LAMBERTS VEINTAIN 60 caps

Συνδυασμός τριών βοτάνων για την ενίσχυση της περιφερικής κυκλοφορίας, ιδίως στα πόδια και τα χέρια.

Υψηλής Ισχύος Σύμπλεγμα Τιτλοδοτημένου Εκχυλίσματος Ginkgo, Κανέλλας (Cinnamon) και Πιπερόριζας (Ginger)

Πάνω από 10 εκατομμύρια κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου υποφέρουν από ψυχρά άκρα (ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες). Η εμφάνιση του φαινομένου είναι συχνότερη κατά 9 φορές στις γυναίκες. Έτσι λοιπόν μια φυσική προσέγγιση στην βελτίωση της περιφερικής κυκλοφορίας αποτελεί μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση από την πλειονότητα των Επαγγελματιών Υγείας.

Το VeinTain αποτελεί μια επαναστατική προσέγγιση για την βελτίωση της περιφερικής κυκλοφορίας δρώντας με 2 κύριους μηχανισμούς:

1) Την πρόκληση αγγειοδιαστολής

Το Ginkgo biloba συμβάλλει στη βελτίωση της περιφερικής κυκλοφορίας μέσω πρόκλησης αγγειοδιαστολής των αιμοφόρων αγγείων. Το VeinTain της Lamberts αποτελεί προϊόν υψηλής ισχύος που παρέχει τη σωστή περιεκτικότητα ginkgo με την σωστή αναλογία των δραστικών συστατικών. Δύο ταμπλέτες VeinTain παρέχουν 6000mg Ginkgo biloba (ως 120mg εκχυλίσματος), μια δόση που έχει χρησιμοποιηθεί στην πλειονότητα των δημοσιευμένων κλινικών μελετών.

2) Την πρόκληση θερμογένεσης (ThermogenicEffect)

Τα 2 μπαχαρικά, το τζίντζερ και η κανέλλα, πιστεύεται ότι αυξάνουν την θερμογένεση και μέσω αυτής αυξάνουν την κυκλοφορία και τη ροή του αίματος στο σώμα. Το Veintain περιέχει και τα δύο τα μπαχαρικά σε μορφή τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία των δραστικών τους συστατικών.

Η συσκευασία αυτή περιέχει 60 caps.


14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: