Προσφορά Minami Nutrition Mor EPA Mini-Junior 60caps Μεγαλύτερη προβολή

Minami Nutrition Mor EPA Mini-Junior 60caps

1585

Barcode: 8713975500025


Minami Nutrition Mor EPA Mini-Junior 60 caps Για παιδιά 6-12 ετών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

23.01€

-35%

35.40€

Περιγραφή

Minami Nutrition Mor EPA Mini-Junior 60 caps Για παιδιά 6-12 ετών

Ω-3 και ειδικά EPA, απαραίτητο για παιδιά 6-12 ετών καθώς βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας συγκέντρωσης, στην μάθηση, στην μνήμη και στην συναισθηματική ισορροπία κάνοντας τα Ω-3 και ειδικά σε αυτή την περίπτωση τα ΕΡΑ, απαραίτητο σύμμαχο του μαθητή τόσο σε καθημερινή βάση όσο και σε περίοδο εξετάσεων.

Έχουν απομακρυνθεί ο υδράργυρος, ο μόλυβδος, τα εντομοκτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, οι διοξίνες και οι λοιπές περιβαλλοντολογικές μολύνσεις που βρίσκονται στα ψάρια, με μια φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία. Έχει προστεθεί προστατευτικό αντιοξειδωτικό με την μορφή της φυσικής βιταμίνης Ε.
Το ΜοrEPA MINI-JUNIOR είναι μια φυσική πηγή άνω του 75% υψηλής καθαρότητας συμπυκνωμένου Ω-3 που προέρχεται από φαρμακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο.
Δεν περιέχει κορεσμένα λίπη σε αντί-θεση με τα ιχθυέλαια του ανταγωνισμού.
Οι 2 μαλακές κάψουλες περιέχουν τουλάχιστον 490mg ΕΡΑ και 70mg DHA καθώς και 20 mg λάδι νυκτολούλουδου (evening primrose oil) πηγή γ-λινολεικού οξέως (GLA).
Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά 6-12 ετών. Μία(1) μαλακή κάψουλα 2 φορές ανά ημέρα κατά προτίμηση με το γεύμα.
Εκτός της κατάποσης, η κάψουλα μπορεί να μασηθεί ή να διατρηθεί και το περιεχόμενο της να ανακατευθεί με την τροφή (π.χ. χυμό φρούτων, γιαούρτι κλπ.) ή να δοθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου.
Συστατικά: Εξαιρετικού βαθμού καθα-ρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης, μαλακή κάψουλα (ζελατίνη ψαριού, νερό, γλυκερόλη, φυσικό άρωμα φράουλας), φυσική βιταμίνη Ε (μείγμα τοκοφερολών), λάδι νυκτολούλουδου.
Άρωμα: Άρωμα φράουλας.
Περιεχόμενο: 60 μαλακές κάψουλες (αρκούν για 1 μήνα).

Γιατί MINAMI
Τα Ω-3 σκευάσματα της Minami είναι τα καλύτερα στον κόσμο και θεωρούνται το απόλυτο μέτρο σύγκρισης για όλα τα σκευάσματα Ω-3 και αυτό γιατί:

Καθαρότης: Τα σκευάσματα της Minami είναι τα πιο καθαρά στον κόσμο. Όλα τα προϊόντα υπερπληρούν τις πιο σκληρές Αμερικάνικες και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές αναφορικά με την περιεκτικότητα σε υδράργυρο, μόλυβδο, κάδμιο, αρσενικό, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα, διοξίνες.
Η Minami είναι η μόνη εταιρεία που δημοσιεύει στον δικτυακό τόπο της εταιρείας (www.minami-nutrition.us/minami/purity.php) τις αναλύσεις καθαρότητας ανά παρτίδα προϊόντος ώστε ο καταναλωτής να ξέρει ανά πάσα στιγμή την καθαρότητα του προϊόντος που αγοράζει.
Καμιά άλλη εταιρεία δεν το κάνει αυτό.

Συγκέντρωση: Τα προϊόντα της Minami έχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση Ω-3 έτσι ώστε ακόμα και με μία κάψουλα να έχουμε τα οφέλη από τη λήψη του.

Γεύση: Η Minami είναι υπερήφανη για την εκπληκτική γεύση των σκευασμάτων της, κάτι που ειδικά τα παιδιά το εκτιμούν, καθώς ακόμα και αν σπάσουν την κάψουλα η γεύση της δεν είναι αυτή του ψαριού αλλά φυσικό άρωμα πορτοκαλιού, λεμονιού ή φράουλας ανάλογα με το σκεύασμα.

Μοναδική Τεχνολογία EFP: H μοριακή απόσταξη είναι μια κοινή μέθοδος για τον καθαρισμό των ιχθυελαίων και σχεδόν οι περισσότεροι κατασκευαστές την χρησιμοποιούν.
Η Minami αντίθετα χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη μέθοδο απόσταξης EFP*CO2 που τις επιτρέπει να παράγει φαρμακευτικής καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θάλασσας, με τρόπο φυσικό (θερμοκρασίες όχι άνω των 50οC), φιλικό προς το περιβάλλον (χωρίς εξάνιο αλλά με χρήση ανακυκλώσιμου διοξειδίου του άνθρακος (CO2)) και με υψηλή καθαρότητα.

Αποδείξεις, όχι υποσχέσεις: H Minami στηρίζεται στο ερευνητικό της τμήμα για αποδείξεις, πριν δώσει υποσχέσεις που μπορεί να αποδειχθούν αβάσιμες στο μέλλον.

Χωρίς κορεσμένα λίπη: Τα ιχθυέλαια της Minami δεν περιέχουν κορεσμένα λίπη που είναι βλαβερά σε αντίθεση με τους άλλους κατασκευαστές και αυτό γιατί ακολουθεί την πατενταρισμένη τεχνολογία EFP*CO2 που επιτρέπει την απόσταξη σε χαμηλή θερμοκρασία (όχι άνω των 50οC).

Από όλα τα πιο πάνω φαίνεται ξεκάθαρα γιατί η Minami διαθέτει τα καλύτερα ιχθυέλαια στον κόσμο και είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό σε ποιότητα και τεχνολογία.


Διαβάστε περισσότερα για Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 Λιπαρά Οξέα εδώ --> http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_omegaFA.htm

Η συσκευασία αυτή περιέχει 60 caps.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: