+30 210 7774010 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00   
Nutralead One 2 χάπια για την ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης γι

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Nutralead One 2 χάπια για την ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης γι

Availability: In stock

7.38€ 4.80€

Nutralead One 2 χάπια για την ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης για άνδρες & γυναίκες
με Εκχυλίσματα Epimedium, Rhodiola, L-Αργινίνη, Tζίνσενγκ & Ψευδάργυρο, 2 κάψουλες: Φυσικό χάπι για την ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης για άνδρες & γυναίκες,υτικά εκχυλίσματα και συστατικά με διεγερτική, τονωτική & αντιοξειδωτική δράση.

NutraLead One

Φυσικό χάπι για την ενίσχυση της ερωτικής διάθεσης με εκχυλίσματα Epimedium, Rhodiola, L-Αργινίνη, Ginseng και Ψευδάργυρο

Unisex | Συμπλήρωμα Διατροφής | 2 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής από φυτικά εκχυλίσματα και φυσικά συστατικά με σημαντική διεγερτική, τονωτική και αντιοξειδωτική δράση. Βασίζεται κυρίως στο εκχύλισμα του φυτού epimedium, ένα παραδοσιακό κινέζικο βότανο που, βάσει μελετών, διαθέτει αφροδισιακές ιδιότητες, καθώς βοηθά στην φυσιολογική λειτουργία της τεστοστερόνης.

Επιπλέον, το εκχύλισμα του φυτού rhodiola, γνωστό από αρχαιοτάτων ετών και ως «χρυσή ρίζα», τονώνει την δύναμη, την αντοχή και την ευεξία του οργανισμού. Η L-αργινίνη και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της ερωτικής διάθεσης. Το εκχύλισμα ginseng, η καφεΐνη και η οκτακοζανόλη (φυτική ουσία που προέρχεται από το ζαχαρότευτλο) ενισχύουν την φυσική και πνευματική απόδοση. Τέλος, το εκχύλισμα ροδιού και η κανέλα προστατεύουν τον οργανισμό από την τοξική δράση των ελευθέρων ριζών και ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Οδηγίες χρήσης: 1 δισκίο ημερησίως

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΚΑΨΟΥΛΑ / ACTIVE INGREDIENTS PER CAPSULE: Epimedium dry extract (Epimedium sagittatum L.) 150mg, Rhodiola dry extract (Rhodiola rosea L.) 100mg, Sugar cane (Saccharum officinarum with a 60% in octacosanol) 100mg, L-Arginine 100mg, Pomegranate dry extract (Punica granatum L.) 50mg, Cinnamon (Cinnamonum zeylanicum) 50mg, Cafeine anhidra 50mg, Ginseng dry extract (Panax ginseng C.A. Meyer) 40mg, Zinc Sulfate 27,435mg

ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΓΝΩΣΤ.: 113050 / 23.12.14

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε δροσερό και χωρίς υγρασία περιβάλλον.

 

banner1 - Remescar
banner2 innopharm
banner3 - Γυαλιά Διαβάσματος-Πρεσβυωπίας
banner4 - FIRTECH.