+30 210 7774010 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00   
Cesare Ragazzi Havogen 5 Patch - 30 ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΧ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Cesare Ragazzi Havogen 5 Patch - 30 ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΧ

Availability: In stock

79.00€ 63.20€

Cesare Ragazzi Havogen 5 Patch - 30 ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Cesare Ragazzi Havogen 5 Patch, Βοηθητικά Επιθέματα κατά της Τριχόπτωσης

Βοηθητικό επίθεμα κατά της τριχόπτωσης. Ενυσχύει την αναγεννητική φάση της τρίχας αυξάνοντας το πάχος και τον όγκο της.

Το HAVOGEN 5 patch είναι ένα πολυλειτουργικό σύμπλεγμα κατά της τριχόπτωσης. Με ανιοξειδωτική δράση χάρη στη βιταμίνη Ε. Με εκχύλισμα Serenoa reppens και Butyl Avocadate, ισχυροί αναστολείς της DHT ενώ ο συνδυασμός της L- κυστείνης και βιταμινών της ομάδας Β, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την πρ'οωρη πτώση της τρίχας και ενισχύουν την ανάπτυξή της.

Υδρολυμένη πρωτείνη μεταξιού χαρίζει όγκο και λάμψη.

- Μειώνει τη δράση του ενζύμου 5α Ρεδουκτάση

- Αναστέλλει το σχηματισμό ελεύθερων ριζών

- Παρέχει θρεπτικά συστατικά στο τριχοθυλάκιο

- Ενισχύει την παραγωγή νέων τριχών

- Προστατεύει τη δομή του στελέχους της τρίχας και καταπολεμά την τριχόπτωση.

Το HAVOGEN 5 PATCH είναι ένα πολυλειτουργικό σύμπλεγμα κατά της τριχόπτωσης. Ενισχύει την αναγενή φάση της τρίχας. Με αντιοξειδωτική δράση χάρη στη βιταμίνη Ε. Με εκχύλισμα Serenoa reppens και Butyl Avocadate, ισχυροί αναστολείς της DHT ενώ ο συνδυασμός της L-κυστείνης και βιταμίνες της ομάδας Β αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την πρόωρη πτώση της τρίχας και ενισχύουν την ανάπτυξή της. Υδρολυμένη πρωτεΐνη μεταξιού χαρίζει όγκο και λάμψη. • 30 ασθενείς (15 γυναίκες, 15 άντρες) με Α.Γ.Α. • 3 μήνες θεραπεία με CRLab Hair loss Line: preshampoo - shampoo - vial (1 μήνα) preshampoo - shampoo - preparatory lotion + activating lotion (2 μήνες) havogen 5 patch (3 μήνες) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ • 20% αύξηση πάχους της τρίχας • Καμία αξιοσημείωτη διαφορά στην ευαισθησία της τρίχας • 100% ικανοποιημένοι πελάτες

Η εταιρία

Η εταιρία Cesare Ragazzi διατηρεί για πάνω από 40 χρόνια μια σταθερά ηγετική θέση στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και την ανάπτυξη αποτελεσματικών θεραπειών που σχετίζονται με τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. H CRLab γεννήθηκε από την πολύχρονη εμπειρία των εργαστηρίων μας ως μέρος ενός προγράμματος 25 ετών με σκοπό την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην έρευνα κι ανάπτυξη προηγμένων και δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων και θεραπειών που ενισχύουν την τριχοφυΐα και προάγουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

banner1 - Remescar
banner2 innopharm
banner3 - Γυαλιά Διαβάσματος-Πρεσβυωπίας
banner4 - FIRTECH.