+30 210 7774010 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00   
AVENE TRIXERA+ CREAM EMOLLIENT 400ml

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

AVENE TRIXERA+ CREAM EMOLLIENT 400ml

Availability: In stock

24.15€ 19.32€

AVENE TRIXERA+ CREAM EMOLLIENT 400ml

Μαλακτική κρέμα για περιπτώσεις έντονης δερματικής ξηρότητας, για το ατοπικό δέρμα του βρέφους, του παιδιού και του ενήλικου.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Τα ατοπικά δέρματα διακρίνονται από δυο χαρακτηριστικές διαταραχές: μια υπερευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον που συνοδεύεται από πολύ έντονη ξηρότητα. Η Trixera Baume Emolliente δρα και στα δύο αυτά επίπεδα:
Περιορίζει την υπερευαισθησία σε επίπεδο δέρματος:
- Το ιαματικό Νερό της Avene, με καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, μειώνει τα αισθήματα έλλειψης άνεσης και καταπραΰνει την επιδερμίδα.
- Η Selectiose, νέο δραστικό συστατικό, προϊόν έρευνας της Pierre Fabre Dermo-Cosmetique, μειώνει την υπεραντιδραστικότητα περιορίζοντας τη συρροή αντιδρώντων κυττάρων στο δέρμα.
Αντιμετωπίζει την έντονη ξηρότητα: - Το φυτικό λιπιδικό τρίο με δομή παρόμοια με αυτή των λιπιδίων της επιδερμίδας, ευνοεί την ανασυγκρότηση του δερματικού φραγμού και καταπολεμά την αφυδάτωση και τις μικροβιακές επιθέσεις.
- Τα υπερλιπαρά δραστικά συστατικά βοηθούν στην αποκατάσταση του υδρολιπιδικού φιλμ.

Η Trixera Creme Emolliente προσφέρει στα ατοπικά δέρματα καλύτερη ισορροπία και συνεπώς περισσότερη άνεση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε την Trixera Creme Emolliente 1-2 φορές την ημέρα στις πολύ ξηρές περιοχές του προσώπου ή του σώματος.
Χρησιμοποιήστε την σε δέρμα που έχετε προηγουμένως καθαρίσει με το Gel ή το Trixera Bain Nettoyante Emollient. Στα μεσοδιαστήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Trixera Creme Emolliente.

 

banner1 - Remescar
banner2 innopharm
banner3 - Γυαλιά Διαβάσματος-Πρεσβυωπίας
banner4 - FIRTECH.