+30 210 7774010 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00   
Fillerina Neck and Cleavage Treatment Grade 4, 28 x 2ml

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Fillerina Neck and Cleavage Treatment Grade 4, 28 x 2ml

Availability: In stock

113.03€ 79.12€

Fillerina Neck and Cleavage Treatment Grade 4, 28 x 2ml

Το Fillerina Neck and Cleavage Treatment είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων για περιπτώσεις έντονης και σοβαρής χαλάρωσης των ιστών με έντονα και σοβαρά σημάδια γήρανσης, για τις περιοχές του ΛΑΙΜΟΥ και του ΝΤΕΚΟΛΤΕ.
Βοηθά στο γέμισμα των βαθύτερων ρυτίδων, στην αύξηση του όγκου στα ζυγωματικά και στα χείλη και στην ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.
Το προϊόν παίρνει το όνομά του από το μηχανισμό γεμίσματος (filling) των ρυτίδων του προσώπου χάρη στη δράση του κύριου δραστικού συστατικού: ένα μείγμα 8 διαφορετικών μορίων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους και μεγέθους που μεταφέρονται σε βάθος από έναν ειδικό φορέα και διεισδύουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στιβάδες του δέρματος (δοκιμές ex-vivo), με αποτέλεσμα να γεμίζουν και να αυξάνουν τον όγκο των ιστών.
Όπως και στις θεραπείες πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική, σκοπός του προϊόντος Fillerina είναι να επιτρέπει τη διείσδυση σε βάθος μεγάλων ποσοτήτων υαλουρονικού οξέος στους δερματικούς ιστούς (δοκιμές ex-vivo).
Το υαλουρονικό οξύ, το οποίο δεσμεύει το νερό, γεμίζει τα πιο ορατά, βαθιά και εκτεταμένα σημάδια γήρανσης (περιοχές με χαλάρωση, ρυτίδες και ανάγλυφο).

Περιεχει:
14 doses (2ml each) of Fillerina Gel
14 doses (2ml each) of Nourishing Film
2 precision Applicators

banner1 - Remescar
banner2 innopharm
banner3 - Γυαλιά Διαβάσματος-Πρεσβυωπίας
banner4 - FIRTECH.