+30 210 7774010 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00   
FIRTECH ΩΜΙΤΗΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

FIRTECH ΩΜΙΤΗΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ

Availability: In stock

79.00€ 77.00€

FIRTECH ΩΜΙΤΗΣ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ

Ωμίτης με Μανίκι

Ο ωμίτης με μανίκι με το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH που περιέχει μέταλλα και κεραμικά υλικά, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλο βοήθημα για περιαρθρίτιδα και τενοντίτιδα. Προλαμβάνει το οίδημα μετά από τον τραυματισμό και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη.

Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH με μέταλλα και κεραμικά υλικά, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλο βοήθημα για περιαρθρίτιδα και τενοντίτιδα. Προλαμβάνει το οίδημα μετά από τον τραυματισμό και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη.

Όλα τα ορθοπεδικά FIRTECH είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. , κατασκευασμένα στην Ευρώπη και φέρουν CE.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε τις δύο πλευρές του κόκκινου υφάσματος; μπροστά και πίσω από την άρθρωση του ώμου και στερεώστε τον ωμίτη με τη βοήθεια των 2 velcro (κάτω απο τη μασχάλη και μπροστά στο στήθος). Στη συνέχεια στερεώστε το velcro στο μανίκι του βοηθήματος. Ο Ωμίτης με μανίκι της FIRTECH αγκαλιάζει, και με τη βοήθεια της φυσικής μας θερμότητας ανακουφίζει την περιοχή όπου υπάρχει ο πόνος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο Ωμίτης με μανίκι της FIRTECH  απαλύνει ιδιαίτερα την αίσθηση του πόνου και είναι ένα ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.

– Προσφέρει απόλυτη εφαρμογή και άνεση

– Επιτρέπει όλες τις κινήσεις και μπορεί να φορεθεί όση ώρα χρειάζεται ακόμα και μέσα από τα ρούχα

– ΜΕΓΕΘΗ: S, M, L, XL

ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ

banner1 - Remescar
banner2 innopharm
banner3 - Γυαλιά Διαβάσματος-Πρεσβυωπίας
banner4 - FIRTECH.