+30 210 7774010 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00   
Colantotte ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΓΟΝΑΤΟΥ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Colantotte ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΓΟΝΑΤΟΥ

Availability: In stock

54.90¤

Colantotte ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΓΟΝΑΤΟΥ

Το υποστηρικτικό γονάτου της Trion:Z επικεντρώνεται στις αρθρώσεις των γονάτων και στο πρήξιμο των ποδιών. Βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα του γονάτου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ
• Μαγνήτες Ferrite 8 X 1.000 Gauss με πατενταρισμένη τεχνολογία ANSPO.

Medium (35.5 - 44.5cm)
Large (45 - 54cm)

Τα Βιομαγνητικά Προιόντα της Trion:z Colantotte  πληρούν όλες τις Νόμιμες διατάξεις της Ευρωπαικής  Ένωσης σύμφωνα με την συμμόρφωση  του CE Κλάση 1  και όλων εκείνων των Πιστοποιητικών που  απαιτούνται και υπάγονται στην κατηγορία των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων  Class One Medical Device.
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην συμόρφωση του Ιατρικού CE τα προιόντα της Trion:z Colantotte χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της Κυκλοφορίας του Αίματος καθώς επίσης και για την μείωση της Ακαμψίας των Μυών( Ακαμψία στο Αυχενικό, Ακαμψία στην Μέση, Ακαμψία σε Τενοντίτιδα, Επικονδυλίτιδα, Ακαμψία σε Αρθριτικά-Ρευματικά).
Λειτουργούν σαν μία Ιατροτεχνολογική Συσκευή (Συμπληρωματική και Μη Παρεμβατική) στο έργο των φαρμάκων.
Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή στα παρακάτω άτομα:
i) ¶τομα τα οποία χρησιμοποιούν βηματοδότες και / ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες μπορούν να επηρεασθούν από μαγνητικές διαταραχές.
ii) Γυναίκες οι οποίες είναι έγκυες.
iii) ¶τομα κάτω από 12 ετών, ή άτομα που χρειάζονται επίβλεψη. Το προϊόν περιέχει μικρά μέρη τα οποία μπορεί να τα καταπιεί κάποιος κατά λάθος ή μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος πνιγμού. Αν κάποιος έχει καταπιεί μέρος της συσκευής, ίσως είναι απαραίτητη η αφαίρεση με χειρουργική επέμβαση. Παρακαλούμε επισκεφτείτε ένα γιατρό άμεσα και ακολουθήστε τις οδηγίες του.

banner1 - Remescar
banner2 innopharm
banner3 - Γυαλιά Διαβάσματος-Πρεσβυωπίας
banner4 - FIRTECH.