Προσφορά LAMBERTS EVENING PRIMROSE OIL 500mg 180 caps Μεγαλύτερη προβολή

LAMBERTS EVENING PRIMROSE OIL 500mg 180 caps

2818


LAMBERTS EVENING PRIMROSE OIL 500 mg 180 caps

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

24.02€

-6.01€

30.03€

Περιγραφή

LAMBERTS EVENING PRIMROSE OIL 500 mg 180 caps

Είναι πλούσιο σε λινολεϊκό ή γάμα λινολεϊκό οξύ.

Το evening primrose oil (GLA) είναι φυσικές "ενεργές ορμόνες" οι οποίες βοηθούν σε πολλές λειτουργίες του σώματος.

Pure Evening Primrose Oil 500mg

Έλαιο Νυχτολούλουδου των500mg Με Βιταμίνη Ε.

Το Evening Primrose Oil αποτελεί μία από τις λίγες φυσικές πηγές ενός πολυακόρεστου λιπαρού οξέως που ονομάζεται Γ-Λινολεϊκό οξύ (GLA). Το GLA αποτελεί την πρόδρομο ουσία μιας ιδιαίτερα σημαντικής προσταγλανδίνης της PGE1, η οποία λαμβάνει μέρος στην ρύθμιση της λειτουργίας του νευρικού, του καρδιαγγειακού και του αναπαραγωγικού συστήματος, στην υγεία του δέρματος και σε πληθώρα άλλων βιολογικών λειτουργιών.

Παρά το γεγονός ότι ο οργανισμός δύναται να παράγει GLA από Λινολεϊκό οξύ (το Ωμέγα 6 λιπαρό οξύ που βρίσκεται στα φυτικά έλαια) η μετατροπή αυτή αρκετές φορές επιβραδύνεται ή και αναστέλλεται πλήρως. Για τον λόγο αυτό, μία διαιτητική πηγή GLA μπορεί να είναι χρήσιμη για τον οργανισμό ώστε να παρακαμφθεί η διαδικασία της μετατροπής, κάτι που επιβεβαιώνεται από αρκετές κλινικές μελέτες στις οποίες απεδείχθη όφελος από την λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με GLA σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Το Evening Primrose Oil της Lamberts αποτελεί υψηλής ποιότητας έλαιο ειδικά επιλεγμένο για την αγνότητα του και για το επίπεδο της περιεκτικότητας του σε GLA. Κάθε κάψουλα Evening Primrose Oil της Lamberts παρέχει επίσης 10mg Βιταμίνης Ε.

Οι κάψουλες του προϊόντος αυτού είναι μικρότερες σε μέγεθος εν συγκρίσει με τις κάψουλες των άλλων προϊόντων μας που περιέχουν GLA, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο για άτομα που εμφανίζουν δυσκολίες στην κατάποση μεγάλων καψουλών.

Αυτό το προϊόν προτείνεται σε:

Γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
Γυναίκες κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως.
Οποιονδήποτε επιθυμεί να διατηρήσει το δέρμα του σε καλή κατάσταση.

Η συσκευασία αυτή περιέχει 180 caps.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: