Νέα προϊόντα

Προσφορές

Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Ετικέτες

Δημοφιλή προϊόντα

Αποστολές - Όροι παράδοσης - Επιστροφές

Τρόποι και Κόστος Αποστολής


Μηδέν έξοδα μεταφοράς και μηδέν έξοδα αντικαταβολής για τις περιοχές:
Ζωγράφου, Ιλισίων, Παγκρατίου, Καισαριανής, Βύρωνα, Γουδίου, Γκύζη, Π. Φαλήρου, Αλίμου και Καλαμακίου.
Ταχυδρομικοί Κωδικοί για τους οποίους ισχύει το 0+0:
15771 - 15772 - 15773 - 11521 - 11522 - 11526 - 11527 - 11528 - 11473 - 11474 - 11475 - 16121 - 16122 - 16233 - 11631 - 11632 - 11633 - 11634 - 11635 - 11636 - 16452 - 17455 - 17456 - 17561 - 17562 - 17563
Το 0+0 ισχύει για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας!!!

Τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων η αποστολή γίνεται δωρεάν χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής και αντικαταβολής αν η παράδοση γίνει σε μία από τις παραπάνω περιοχές.


Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00 - 21.00, εκτός εξαιρέσεων. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του φαρμακείου όσο και την προτίμηση του πελάτη.
Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το φαρμακείο μας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε πριν περάσετε, ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο.
------------------------------------------------------
Για αγορές άνω των 50€ Ευρώ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ αφορά μόνο τις αγορές εντός Ελλάδος.
------------------------------------------------------
Για την Αττική γενικά, εκτός των περιοχών που προαναφέρθηκαν και εφόσον το μέγεθος της παραγγελίας είναι μικρότερο των 50 Ευρώ
Για το νομό Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι  2,95€.
------------------------------------------------------
Για την υπόλοιπη Ελλάδα και εφόσον το μέγεθος της παραγγελίας είναι μικρότερο των 50 Ευρώ
Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, πέραν του νομού Αττικής, τα έξοδα αποστολής είναι 2,95€.
------------------------------------------------------
Για το εξωτερικό
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο.

Το κόστος αποστολής είναι για τις χώρες της πρώτης ζώνης 10,00.
Ως χώρες πρώτης ζώνης νοούνται οι εξής:
AT (Austria) at.gif
,BE (Belgium) be.gif
,BG (Bulgaria) bg.gif
,GB (Great Britain) gb.gif
,FR (France) fr.gif
,DE (Deutschland) de.gif
,EE (Esthonia) ee.gif
,HR (Croatia) hr.gif
,HU (Hungary) hu.gif
,IS (Iceland) is.gif
,IE (Ireland) ie.gif
,IT (Italy) it.gif
,LV (Latvia) lv.gif
,LT (Lithuania) lt.gif
,LU (Luxembourg) lu.gif
,MT (Malta) mt.gif
,NO (Norway) no.gif
,NL (Netherlands) nl.gif
,DK (Denmark) dk.gif
,PL (Poland) pl.gif
,RO (Romania) ro.gif
,ES (Spain) es.gif
,SE (Sweden) se.gif
,SI (Slovenia) si.gif
,SK (Slovakia) sk.gif
,CZ (Czech Republic) cz.gif
,CH (Switzerland) ch.gif
,FI (Finland) fi.gif
,PT (Portugal) pt.gif
,IL (Israel) il.gif
,CY (Cyprus) cy.gif


Για τις υπόλοιπες χώρες το κόστος είναι 20,00.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχουν πληρωθεί με πιστωτική Κάρτα.

Εκτέλεση Παραγγελίας και Αποστολή Προϊόντων

Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και επιβεβαιωθεί τότε η εκτέλεση και η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται άμεσα και λαμβάνεται την παραγγελία σας σε 1-4 εργάσιμες ημέρες.
Αν ένα προϊόν δεν υπάρχει στο Φαρμακείο μας και ταυτόχρονα είναι σε έλλειψη από πλευράς της εταιρίας που το παρασκευάζει, ή υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία του προϊόντος (συσκευασία, τιμή κλπ), τότε θα ακολουθείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευκρινιστεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια, να επιβεβαιωθεί η παραγγελία και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της εκτέλεσής της.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται στους πελάτες με εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής μας, ή αν δεν είναι αυτό δυνατό, λόγω της περιοχής παράδοσης, με ΕΛΤΑ.

Γενικές Πληροφορίες

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το λογισμικό της ιστοσελίδας, με βάση τον ταχυδρομικό κωδικό (Τ.Κ.) της περιοχής που θα αποσταλούν τα προϊόντα. Συνιστούμε λοιπόν να συμπληρώνετε σωστά τον ΤΚ και γενικά τα στοιχεία διεύθυνσης και παράδοσης των παραγγελιών.
Όλες οι παραπάνω τιμές που αφορούν το κόστος αποστολής, είναι μαζί με το ΦΠΑ.
Όπως θα δείτε και κατά την χρήση της ιστοσελίδας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη δική σας, εφόσον αυτό δηλωθεί στη φόρμα παραγγελίας σας.
Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε.
Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει ξεκινήσει και έρχεται στην πόρτα σας.

Επιστροφές

Ελπίζουμε καταρχήν ότι τα προϊόντα μας θα είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και με αυτό που παραγγείλατε. Αν παρόλα αυτά κάτι δεν είναι σύμφωνο με τις ανάγκες σας, ή για κάποιον άλλο δικό σας λόγο θέλετε να το επιστρέψετε, τότε μπορείτε να το κάνετε, εντός 15 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, παίρνοντας τα χρήματά σας πίσω.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο, μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί.

Στην περίπτωση αυτή, επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή, καθώς και να επιλέξετε κάποια εταιρία ταχυμεταφορών για να μας τα επιστρέψετε.

Μπορείτε επίσης αν αυτό σας βολεύει, να περάσετε από τον χώρο του φαρμακείου μας για να μας παραδώσετε πίσω τα προϊόντα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο (+30) 210 77 74 010 (εργάσιμες ώρες).

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, πχ. αν είναι ελλιπής, κατεστραμμένη, ή οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν λόγω δικού μας λάθους, τότε τα έξοδα αποστολής δεν επιβαρύνουν εσάς, αλλά εμάς που είμαστε υπεύθυνοι για να σας προμηθεύσουμε σωστά το πρϊόν.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 210 77 74 010, ή με e-mail: info(παπάκι)pharmacyline.gr

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
ΓΡΗΓ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 71
ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΤΚ 15771 - ΑΤΤΙΚΗ


Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α)Πριν την αποστολή του προϊόντος - Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info(παπάκι)pharmacyline.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2107774010 09:00-17:00 καθημερινά εκτός Κυριακής.
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω περί φθορών των επιστρεφομένων προϊόντων κλπ..
Εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.
Στην περίπτωση αυτή, της επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας
ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή, καθώς και να επιλέξετε κάποια εταιρία ταχυμεταφορών για να μας τα επιστρέψετε,
ενώ η χρέωση της επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Για κάθε πρόβλημα, παράπονο, ή οτιδήποτε σχετικά με την συναλλαγή σας μαζί μας, παρακαλούμε στείλτε μας mail στο info(παπάκι)pharmacyline.gr και θα το εξετάσουμε και θα σας απαντήσουμε άμεσα.Εξυπηρέτηση μετά την πώληση και εμπορικές εγγυήσεις

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, πριν ή μετα την πώληση των προϊόντων μας να σας εξηγήσουμε ότι αφορά σχετικά με την χρήση τους,
τον τρόπο και τις σχετικές προφυλάξεις που πρέπει να παρθούν όταν πρέπει. Επίσης, όπου υπάρχουν και διατίθενται σχετικές εγγυήσεις όσον αφορά τα πωλούμενα προϊόντα, αυτές δίνονται με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή, του αντιπροσώπου ή του εισαγωγέα του προϊόντος. Δικαίωμα υπαναχώρησης σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε
Για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προσοχή: Εάν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή γίνεται 12 μήνες!