Προσφορά HIGHER NATURE Pro-Easy Powder - 90gr Μεγαλύτερη προβολή

HIGHER NATURE Pro-Easy Powder - 90gr

1151

Barcode: 5031013101113


HIGHER NATURE Pro-Easy Powder - 90gr

250 εκατομμύρια βακτήρια για την καλή υγεία του γαστρεντερικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

13.04€

-29%

18.37€

Περιγραφή

HIGHER NATURE Pro-Easy Powder - 90gr

Το Pro-Easy παρέχει προβιοτικά σε σκόνη και έτσι μπορεί εύκολα να προστεθεί στο γεύμα. Περιέχει τα φιλικά βακτήρια Lactobacillus acidophilus και Bifidobacteria. Ιδανικό για παιδιά και ενήλικες που δεν προτιμούν τις κάψουλες. Συνιστάται να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια λήψης αντιβίωσης και μετά από αυτήν για την αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου. Τα φιλικά βακτήρια συνθέτουν βιταμίνες της ομάδας Β και λιπαρά οξέα μικρής αλυσίδας, ουσιώδη για την υγιή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και παράγουν φυσικές ουσίες που αποθαρρύνουν τον υπερπληθυσμό της μαγιάς, των παράσιτων, των βλαβερών βακτηρίων και των παθογόνων οργανισμών. Βοηθούν επίσης στον καθαρισμό του παχέος εντέρου και στη διάσπαση και απομάκρυνση των τοξινών. Η Μαλτοδεξτρίνη δεν επηρεάζει και δεν τρέφει την μαγιά. Δεν χρειάζεται να διατηρείται στο ψυγείο.

Συστατικά: 2 ½ μεζούρες παρέχουν Lactobacillus acidophilus, Bifidus infantis, longum και brevis 16mg (σε σειρά 250 εκατομμυρίων ζωντανών οργανισμών την στιγμή της παραγωγής). Τα προβιοτικά βακτήρια έχουν καλλιεργηθεί σε συστατικά που προέρχονται από παράγωγα γαλακτοκομικών προϊόντων.

Έκδοχα: maltodextrin, vitamin C, lemongrass, glutamine.

Δεν περιέχει: αλάτι, σόγια, μαγιά, ζάχαρη, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.

Δοσολογία: Παιδιά άνω των 2 ετών και ενήλικες: 2& ½ - 5 κοφτές μεζούρες ημερησίως, διαλυμένες σε νερό ή χυμό. Παιδιά κάτω των 2 ετών: τη μισή δόση.

Συσκευασία: 90g powder

Non GM V

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: