Προσφορά GEHWOL Footcream, 75ml Μεγαλύτερη προβολή

GEHWOL Footcream, 75ml

5695

Barcode: 4013474113233


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

7.34€

-30%

10.48€

Περιγραφή

GEHWOL Footcream, 75ml
Η λύση για καταπονημένο, πληγωμένο δέρμα ποδιών

Ιδανική κρέμα για πληγωμένα πόδια και πολύ καταπονημένο δέρμα. Δυναμώνει το δέρμα και το κάνει ανθεκτικό. Προλαμβάνει τους ερεθισμούς και τις φουσκάλες που δημιουργούνται απο την επίπονη πεζοπορία, τις έντονες αθλητικές δραστηριότητες ή την σοβαρή καταπόνηση των ποδιών λόγω της φύσης της εργασίας σας. Η GEHWOL Footcream είναι γνωστή απο το 1882 ως η λύση για την επιτυχημένη φροντίδα πληγωμένων ποδιών.

Επιπλέον προστατεύει από φλεγμονές, μολύνσεις μυκήτων των ποδιών, ομαλοποιεί την εφίδρωση και εξουδετερώνει την κακοσμία.

Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης:
Πριν από οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα, αθλητική ή άλλη, πεζοπορία ή εργασία που απαιτεί παρατεταμένη ορθοστασία & πίεση των ποδιών, αλείφετε ένα στρώμα 1-2 χιλιοστών GEHWOL FOOTCREAM στο πέλμα, και ειδικά στη φτέρνα και στα δάκτυλα των ποδιών (πάνω & κάτω μεριά). Η κρέμα έχει την ιδιότητα μετά από μερικά λεπτά, να σχηματίζει ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα πάνω στο δέρμα των ποδιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να φοράτε απ΄ευθείας τις κάλτσες σας, χονδρές βαμβακερές ή μάλλινες κάλτσες και γερά παπούτσια κατά τη διάρκεια της αγωγής. Είναι προτιμότερο να βάζετε την κρέμα GEHWOL FOOTCREAM έχοντας πρόσβαση σε νιπτήρα για να μπορείτε μετά να πλύνετε τα χέρια σας, για να αφαιρεθεί το στρώμα της κρέμας. Εαν είστε καθ’οδόν χρησιμοποιήστε υγρό μαντηλάκι χεριών. Σε περιπτώσεις εξαιρετικά καταπονημένων ποδιών και δέρματος συνιστάται η επανειλημμένη χρήση της κρέμας έτσι ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην προστασία από πληγές και μεγαλύτερη διάρκεια στην ενδυνάμωση του δέρματος.

Η κρέμα GEHWOL FOOTCREAM δεν λιπαίνει. Είναι πιθανόν να αισθανθείτε ένα ελαφρύ τσούξιμο όταν αλείφετε την κρέμα πάνω σε πληγή. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, το τσούξιμο είναι παροδικό. Στο τέλος της ημέρας αφού τελειώσετε από τις κουραστικές δραστηριότητές σας, συνιστάται ένα σύντομο ποδόλουτρο, π.χ. με GEHWOL Foot Bath, με χλιαρό ή κρύο νερό, για ανακούφιση, χαλάρωση και ευεξία.

Σημαντική υπόδειξη:
Η GEHWOL FOOTCREAM δεν περιέχει λίπη που λερώνουν και απομακρύνεται χωρίς ίχνη από τις κάλτσες και τα υφάσματα εφόσον πλυθεί με κρύο νερό.14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: