Προσφορά ELANCYL Activ' Slimming Massage 200ml+Gant Μεγαλύτερη προβολή

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα 200ml

3397

Barcode: 3282770107692


Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα 200ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

28.11€

-35%

43.25€

Περιγραφή

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα 200ml

Ειδικό Γάντι + Τζελ μασάζ αδυνατίσματος.

Το Activ Slimming Massage της Elancyl σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί στο ντους για την αποβολή από το δέρμα των τοξινών και των λιπών από την περιοχή των γλουτών.

Η μέθοδος αυτή του μασάζ που δημιουργήθηκε από κινησιοθεραπευτές, αποτελείται από το γάντι που, σε συνδυασμό με το ζελ, διεγείρει την μικροκυκλοφορία. Βοηθά τις κυτταρικές ανταλλαγές την αποξίνωση και αυξάνει την οξυγόνωση του δέρματος, τονώντας και συσφίγγοντάς το. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στους μηρούς, τους γοφούς και την περιοχή της κοιλιάς.

Συνιστάται ειδικότερα συμπληρωματικά ή μεταξύ δύο αγωγών του αδυνατιστικού ορού Elancyl.

Χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα στο ντους και ακολουθείται από μασάζ με γυμνά χέρια, σε στεγνό δέρμα.

Το τζελ περιέχει:
-Ξανθοξυλίνη, κατοχυρωμένο φυτικό δραστικό συστατικό της Elacnyl που εκχυλίζεται από το πιπέρι του Σισουάν διεγείρει την δράση των πρωτεϊνών UCP που είναι φυσικά προγραμματισμένες για να καίνε τα λίπη.

Καφεΐνη απομακρύνει τα ήδη αποθηκευμένα λίπη και η Φλοριτζίνη αναστέλλει την αποθήκευσή τους. Οι συνθέσεις των αδυνατιστικών προϊόντων ELANCYL είναι χρονοπρογραμματισμένες: δρουν σύμφωνα με τους βιορυθμούς του σώματος για αδυνατιστική δράση από το πρωί έως το βράδυ. Έτσι, με μια μόνο εφαρμογή το ρπωί, εξασφαλίζουν την άριστη διείσδυση των δραστικών συστατικών, τη σωστή και συνεχή δάχυσή τους για 24ωρη αποτελεσματικότητα στο αδυνάτισμα.

Χρήση:
Τοποθετήστε το τζελ μέσα στην ειδική θήκη των γαντιών εφαρμογής και έπειτα ήπια και ομοιόμορφα τρίψτε την προβληματική περιοχή, πρώτα οριζόντια (5 φορές), έπειτα από κάτω έως επάνω (5 φορές). Τελειώστε με μια πολύ ευγενή κυκλική κίνηση (10 φορές).
Ξέβγαλτε και σκουπίστε με στεγνή πετσέτα.

17 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: