Προσφορά LAMBERTS IRON 14mg (as Citrate) 100 tabs Μεγαλύτερη προβολή

LAMBERTS IRON 14mg (as Citrate) 100 tabs

2836


LAMBERTS IRON 14mg (as Citrate) 100 tabs

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

12.15€

-3.04€

15.19€

Περιγραφή

LAMBERTS IRON 14mg (as Citrate) 100 tabs

Σύμφωνα με επίσημες μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η έλλειψη σιδήρου είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό σε πάρα πολλούς ανθρώπους.

Ο σίδηρος για να απορροφηθεί πιο σωστά χρειάζεται να λαμβάνεται με folic acid.

Σύμφωνα με επίσημες μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας η διατροφική ανεπάρκεια σιδήρου αποτελεί τη πιο διαδεδομένη ανεπάρκεια μετάλλου παγκοσμίως.

Ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης ανεπάρκειας αφορά και στα δύο φύλα, είναι όμως ιδιαίτερα αυξημένος στις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Επίσημες έρευνες στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι το 89% των νεαρών γυναικών έχουν μια ημερήσια πρόσληψη σιδήρου μικρότερη της συνιστώμενης των 14,8 mg. Αυτό αντανακλά στη μεγαλύτερη κατανάλωση λαχανικών και στη μικρότερη κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Η κατανάλωση τροφών με χαμηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο οδηγεί στην εξάντληση των αποθηκών σιδήρου του οργανισμού, πολύ πριν την εμφάνιση σιδηροπενικής αναιμίας (για περισσότερες πληροφορίες δείτε το προϊόν 8440 Florisene).

Στο Iron 14mg της Lamberts περιέχεται σίδηρος σε μορφή citrate τόσο για την ενίσχυση της απορρόφησης του σιδήρου , όσο και για την αποφυγή πρόκλησης δυσκοιλιότητας που δύναται να συνοδεύει την λήψη άλλων συμπληρωμάτων σιδήρου. Η αποφυγή εμφάνισης δυσκοιλιότητας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς η αναπλήρωση των εξαντλημένων αποθηκών σιδήρου μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες , κάτι που απαιτεί την συμμόρφωση του ασθενούς στις οδηγίες του ιατρού.

Η συσκευασία αυτή περιέχει 100 tabs.

25 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: