Προσφορά VITABIOTICS WELLKID 30tabs Μεγαλύτερη προβολή

VITABIOTICS WELLKID 30tabs

929

Barcode: 5021265223800


VITABIOTICS WELLKID 30tabs Για παιδιά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

11.57€

-3.85€

15.42€

Περιγραφή

VITABIOTICS WELLKID 30tabs Για παιδιά

WellKid, η έξυπνη παιδική πολυβιταμίνη (30 μασώμενα δισκία). Μασώμενες ταμπλέτες με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και Ωμέγα - 3 λιπαρά οξέα, με υπέροχη γεύση βατόμουρο - λεμόνι, για παιδιά 4 έως 12 ετών.

Το συμπλήρωμα διατροφής Wellkid της Vitabiotics είναι μασώμενες ταμπλέτες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά στην ανάπτυξη, ηλικίας 4-12 ετών. Κάθε ταμπλέτα παρέχει ένα μεγάλο εύρος 21 απαραίτητων συστατικών συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α, C, D, E και σημαντικών μετάλλων όπως το μαγνήσιο, ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος, σε περιεκτικότητες κατάλληλες για παιδιά. Επιπλέον, περιέχει φυσική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων από λιναρόσπορο. Ο συνδυασμός των βιταμινών Α, C, D και Ε, του συμπλέγματος βιταμινών Β και μέταλλων όπως το σελήνιο, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της σωστής ανάπτυξης του παιδιού, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και να προάγει την απελευθέρωση ενέργειας. Ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, ενώ επιπλέον ο σίδηρος, η βιταμίνη Β12 και το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητα συστατικά για την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης του αίματος και συνεπώς για τη μεταφορά του οξυγόνου και των άλλων συστατικών στο σώμα. Η βιταμίνη D, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος υποστηρίζουν την υγεία του σκελετού και των δοντιών, που αναπτύσσονται ραγδαία σ’ αυτή την ηλικία. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και της όρασης, ενώ σε συνδυασμό με το χρώμιο και το σελήνιο μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερίνης και γλυκόζης στο αίμα.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης
- Μασώμενες ταμπλέτες με υπέροχη γεύση βατόμουρο & λεμόνι
- Σύνθεση μιας ταμπλέτας την ημέρα
- Περιέχει τη γλυκαντική ουσία ξυλιτόλη που δεν καταστρέφει τα δόντια
- Κατάλληλο για χορτοφάγους

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Μια μασώμενη ταμπλέτα την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα κύριο γεύμα. Η ταμπλέτα πρέπει να μασιέται και όχι να καταπίνεται. Δεν πρέπει να δίνεται σε παιδιά μικρότερα των 4 ετών.

Θρεπτική Αξία
Μια μασώμενη ταμπλέτα παρέχει:

Flaxseed Oil powder
(providing 20% Omega-3 fatty acids) 114mg
Vitamin A (1332IU) 400μg
Vitamin D (as D3 200IU) 5μg
Vitamin E 10mg
Vitamin C 40mg
Thiamine (Vitamin B1) 0,9mg
Riboflavin (Vitamin B2) 0,8mg
Niacin (Vitamin B3) 9mg
Vitamin B6 0,7mg
Folacin (Folic acid) 200μg
Vitamin B12 3μg
Biotin 25μg
Pantothenic acid 4mg
Iron 7mg
Magnesium 75mg
Zinc 7,5mg
Iodine 75μg
Copper 100μg
Manganese 0,2mg
Selenium 20μg
Chromium 10μg

Δεν περιέχει
Συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, λακτόζη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχουν φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: