Φίλτρα αναζήτησης

Κατηγορίες
Περισσότερα... Λιγότερα
Τιμή
9 56

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Κορυφαίες πωλήσεις

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Ετικέτες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή NATURAL DOCTOR

NATURAL DOCTOR
WELLBEING BY SCIENCE
NATURAL DOCTOR

WELLBEING BY SCIENCE


Η ιστορία μας είναι απλή. Το πάθος μας είναι να ζήσουμε μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ενέργεια. Όλα  άρχισαν πριν από 20 χρόνια όταν ξεκινήσαμε να καταναλώνουμε καθημερινά συμπληρώματα διατροφής, για να υποστηρίξουμε την υγεία και την ευεξία μας.

Επιλέξαμε τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, νοιώθαμε ότι δεν παίρναμε ό, τι μπορούμε, και τα συμπληρώματα διατροφής που καταναλώναμε δεν παρείχαν το πλήρες δυναμικό τους και τα οφέλη που υπόσχονταν. 
Επιπλέον, καθώς καταναλώναμε πολλά συμπληρώματα διατροφής, διαπιστώσαμε ότι περιέχουν αρκετά περιττά πρόσθετα και συστατικά που ίσως δεν θα έπρεπε να εμπεριέχονται.

Έτσι συμβουλευτήκαμε ειδικούς στο θέμα των διατροφικών ελλείψεων σχετικά με την δημιουργία νέων συμπληρωμάτων διατροφής που να λειτουργούν αποτελεσματικά και να κάνουν αυτό που υπόσχονται: να αναπληρώνουν με ασφάλεια τις ελλείψεις που δημιουργούνται από την καθημερινή διατροφή.
 
Επιλέγουμε πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες, πατενταρισμένα συστατικά, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, βιταμίνες στην ενεργή τους μορφή, εκχυλίσματα φρούτων, λαχανικών και φυτών, αμινοξέα, ένζυμα, και προβιοτικά. Κάθε προϊόν NATURAL DOCTOR περιέχει μόνο ζωτικά θρεπτικά στοιχεία στη βέλτιστη συνέργεια, ποσότητα και απορρόφηση.
 
Ακολουθούμε αυστηρή πολιτική με 0% πρόσθετα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν παίρνετε ένα συμπλήρωμα διατροφής Natural Doctor, περιέχει μόνο τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και είναι απαλλαγμένο από τεχνητά χρώματα ή αρώματα, διοξείδιο του τιτανίου, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γάλα ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Ως συστατικά για την βελτίωση της ροής κατά την παραγωγή τους, έχουμε επιλέξει ρυζάλευρο και στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης.
Το 100% των συμπληρωμάτων διατροφής μας παράγεται μόνο σε ευρωπαϊκές χώρες. 
 
Η υπόσχεση μας είναι μια: θέλουμε πάντα το καλύτερο και δε θα δημιουργήσουμε ποτέ οτιδήποτε δεν καταναλώνουμε και οι ίδιοι, οι φίλοι και τα παιδιά μας.

Περισσότερα
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 22 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 12 από 22 προϊόντα