Προσφορά Filorga Hydra Filler Mask 23g Μεγαλύτερη προβολή

Filorga Hydra Filler Mask 23g

1004172

Barcode: 3401360225121


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

7.80€

-40%

13.00€

Περιγραφή

Filorga Hydra Filler Mask 23g

Super Moisturizing Mask Skin Like Fiber Technology 23g Hyaluronic Acid Μάσκα Προσώπου με Υαλουρονικό για Πλούσια Ενυδάτωση 1τμχ

Filorga Hydra Filler Mask Super Moisturizing Mask Skin Like Fiber Technology 23g Hyaluronic Acid Μάσκα Προσώπου με Υαλουρονικό για Πλούσια Ενυδάτωση
Χαλαρώστε την επιδερμίδα με την Μάσκα Filorga Hydra Filler μια αποτελεσματική μάσκα φύλλων που λειτουργεί για να αποκαλύψει νεανικό δέρμα που αναζητά σε μόλις δεκαπέντε λεπτά.
Αξιοποιώντας μια παρόμοια ισχύ με ένα συμπυκνωμένο ορό, η μάσκα προσώπου προσφέρει ένα διπλό αποτέλεσμα εξομάλυνσης, το οποίο περιλαμβάνει τη σύσφιξη και τη συμπλήρωση της δράσης.
Η μάσκα εμπλουτίζεται με δραστικές ουσίες που σφίγγουν ορατά την επιδερμίδα, ενώ το κολλαγόνο φυσικής προέλευσης λειτουργεί για να εξαλείψει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μαύρης ίνας, η Μάσκα Hydra Filler προσκολλάται τέλεια στις καμπύλες και τα περιγράμματα του προσώπου, γεγονός που ενισχύει την απορρόφηση των συστατικών και ενισχύει τα αντιγηραντικά αποτελέσματα.

1 Μάσκα

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: