Προσφορά CH-Alpha (ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ) Μεγαλύτερη προβολή

CH-Alpha (ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ) Fortigel 30amp x 25ml

2227

Barcode: 4260057880079


CH-Alpha (ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ) Fortigel 30amp x 25ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

45.67€

-30%

65.24€

Περιγραφή

CH-Alpha (ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ) Fortigel 30amp x 25ml

CH-Alpha (ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ)
Η επόμενη γενιά στην υγεία των αρθρώσεων!

30 φιαλίδια των 25ml

Υποστηρίζει την υγεία των χόνδρων και των αρθρώσεων.

To CH-ALPHA περιέχει βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου, μια μοναδική συλλογή πρωτεϊνών και αμινοξέων, που είναι απαραίτητες δομικές μονάδες για την υγεία των αρθρώσεων. Σε αντίθεση με τα άλλα συμπληρώματα, το CH-ALPHA είναι ένα φυσικό προϊόν με μια σύνθεση αμινοξέων που είναι πανομοιότυπη με το κολλαγόνο που βρίσκεται στην εξωκυττάρια ουσία (matrix) των αρθρώσεων του σώματος. Είναι το μόνο προϊόν που αποδεδειγμένα ενεργοποιεί τα χονδροκύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της εξωκυττάριας ουσίας (matrix). Οι μελέτες έχουν δείξει ότι το CH-ALPHA αυξάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου τύπου II και των πρωτεογλυκανών μέσω της επίδρασης που ασκεί στα χονδροκύτταρα.

To CH-ALPHA μπορεί να ωφελήσει τον καθένα που ενδιαφέρεται να βελτιώσει την κινητικότητα του και την ποιότητα της ζωής του.

Άτομα που θα ωφεληθούν από το CH-ALPHA:
Άτομα που μεταφέρουν φορτία
Άτομα που καταπονούνται από επαναλαμβανόμενες ή εξουθενωτικές δραστηριότητες
Άτομα Υπέρβαρα και με καθιστική ζωή
Αθλητές

Πώς το CH-ALPHA ενεργεί στις αρθρώσεις ;
Ιατρικές μελέτες έχουν δείξει όχι, η καθημερινή λήψη CH-ALPHA μπορεί να ωφελήσει ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις των αρθρώσεων με την ενεργοποίηση της αναγέννησης του χόνδρου, που βοηθά να βελτιωθεί η υγεία των αρθρώσεων. Ακριβώς όπως ο περιορισμός της κινητικότητας και η ενόχληση στις αρθρώσεις σας, προφανώς δεν συνέβησαν σε μια νύκτα, έτσι και η αναγέννηση του χόνδρου παίρνει επίσης χρόνο. Με συνεπή, καθημερινή χρήση του CH-ALPHA, (1 πόσιμη αμπούλα) θα χρειαστούν 2 έως 3 μήνες για να αισθανθείτε βελτίωση της κινητικότητας και γενική ανακούφιση στις αρθρώσεις.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: