Προσφορά Scholl Bahia EVA NAVY BLUE F269241040 Μεγαλύτερη προβολή

Scholl Bahia EVA NAVY BLUE F269241040


Scholl Bahia EVA NAVY BLUE F269241040

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

26.40€

-20%

33.00€

Περιγραφή

Scholl Bahia EVA NAVY BLUE F269241040

Το Scholl Bahia είναι το νέο καλοκαιρινό σανδάλι με εξαιρετικά ελαφριά και ευέλικτη σύγχρονη εμφάνιση. Η εσωτερική σόλα και το εσωτερικό της άνω πλευράς έχουν υφή «εφέ άμμου» για να εξασφαλίζουν καλύτερη πρόσφυση και όταν τα πόδια σας είναι βρεγμένα. Το Scholl Bahia χαρακτηρίζεται από το αρχικό ανατομικό σχήμα Bioprint® που κρατά το πόδι σας στη σωστή θέση. Επιπλέον, η εικονική πόρπη Scholl® επιτρέπει την προσαρμογή του άνω μέρους. Χάρη στο ειδικό υλικό που το χαρακτηρίζει, το Scholl Bahia στεγνώνει πολύ γρήγορα και επομένως είναι κατάλληλο για χρήση στην πισίνα, το σπα και το γυμναστήριο. Τα Scholl Bahia πωλούνται σε ένα πρακτικό σακίδιο.

Τεχνολογία:

Η εσωτερική σόλα Bioprint® αποτελείται από έναν ειδικό συνδυασμό φελλού και καουτσούκ και έχει σχεδιαστεί εργονομικά γύρω από τη φυσική ανατομία του ποδιού για να εξασφαλίσει σταθερότητα και υποστήριξη. Η ανατομία του κρατά το πόδι στη σωστή θέση, συμβάλλοντας στην πρόληψη ή την ανακούφιση του πόνου του γόνατος που προκλήθηκε από μια λανθασμένη στάση του ποδιού.
Η άνετη στήριξη της αψίδας του ποδιού και του αγκαλιάζοντος πτερυγίου του ποδιού καθιστούν δυνατή τη φυσική διέλευση και την απόλαυση μεγαλύτερης χαλάρωσης.
Ύψος τακουνιού: 20 χιλιοστά
Χρώμα: μαύρο
Φόρμα: F
Τύποw: Γυναiκείο
Υλικό επένδυσης: EVA
Εσωτερικό υλικό σόλας: EVA
Εξωτερικό υλικό σόλας: EVA

Ανώτερο υλικό: EVA

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: